প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ধকাদা লাইবক থিরবা এয়র ক্রাস অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
21 JUL 2025 7:07PM by PIB Imphal
ধকাদা লাইবক থিরবা এয়র ক্রাস অমদা নহা ওইরিবা মহৈরোয় কয়া য়াওনা মীওই কয়া লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি ভারতনা বাংলাদেসকীদমক লেপ্লি অমসুং পাংবা য়াবা মতেং পাংনবা থৌরাং তৌদুনা লৈরি।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ধকাদা লাইবক থিরবা এয়র ক্রাস অমদা নহা ওইরিবা মহৈরোয় কয়া য়াওনা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। অৱাবা তারবা ইমুংশিংগী অৱাবদা ঐখোয়না শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐখোয়না থৌনিজরি। ভারতনা বাংলাদেসকীদমক লেপ্লি অমসুং পাংবা য়াবা মতেং পাংনবা থৌরাং তৌদুনা লৈরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the the loss of lives in a tragic air crash in Dhaka
21 JUL 2025 7:07PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives, many of them young students, in a tragic air crash in Dhaka. He assured that India stands in solidarity with Bangladesh and is ready to extend all possible support and assistance.
Shri Modi in post on X said:
“Deeply shocked and saddened at the loss of lives, many of them young students, in a tragic air crash in Dhaka. Our hearts go out to the bereaved families. We pray for the swift recovery of those injured. India stands in solidarity with Bangladesh and is ready to extend all possible support and assistance.”