Prime Minister's Office
Prime Minister Urges Youth to Participate in Viksit Bharat Young Leaders Dialogue 2.0
27 OCT 2025 8:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today called upon the youth of India to actively participate in the Viksit Bharat Young Leaders Dialogue 2.0, describing it as a valuable opportunity to contribute meaningfully to nation building.
The Prime Minister urged all young citizens to engage with this initiative and share their vision for a developed India. He encouraged youth to take part in this Dialogue, by first participating in a specially designed Quiz competition.
In his message on X, the Prime Minister stated:
“Viksit Bharat Young Leaders Dialogue 2.0 is a great opportunity for our youth to contribute towards nation building. The ideas and insights of our youth can show the way in building a Viksit Bharat.
The way to take part in this Dialogue is to first participate in this specially created Quiz competition. I urge you all to do so...
https://mybharat.gov.in/quiz

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নহারোলশিংদা ভিক্সিৎ ভারত য়ং লীদর্স দাইলোগ 2.0দা শরুক য়ানবা হায়খ্রে
27 OCT 2025 8:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতকী নহারোলশিংদা 'ভিক্সিৎ ভারত য়ং লীদর্স দাইলোগ 2.0’দা থৱায় য়াওনা শরুক য়ানবা হায়খ্রে, মসিনা লৈবাক শেমগৎপদা কান্নবা অমা পীরক্নবা মমল য়াম্লবা খুদোংচাবা অমনি হায়না মহাক্না ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা নহা ওইরিবা নাগরিক পুম্নমকপু থৌরাং অসিদা শরুক য়ানবা অমসুং চাউখৎলবা ভারত অমগীদমক মখোয়গী ৱাখল্লোনশিং শেয়র তৌনবা তকশিনখি। মহাক্না নহাশিংবু অহানবদা অখন্ননা শেম্লবা ক্বিজ কম্পিতিসন অমদা শরুক য়াদুনা মসিগী দাইলোগ অসিদা শরুক য়ানবা পুক্নিং থৌগৎখি।
Xতা পীবা মহাক্কী পাউজেলদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“'ভিক্সিৎ ভারত য়ং লীদর্স দাইলোগ 2.0' অসি ঐখোয়গী নহাশিংনা লৈবাক শেমগৎপদা শরুক য়াবগী অচৌবা খুদোংচাবা অমনি। ঐখোয়গী নহারোলশিংগী ৱাখল্লোন অমসুং লৌশিংশিংনা ভিক্সিৎ ভারত অমা শেমগৎপদা লম্বী তাকপা ঙমগনি।
মসিগী দাইলোগ অসিদা শরুক য়াবগী পাম্বৈদি অহানবদা অখন্ননা শেম্লবা ক্বিজ কম্পিতিসন অসিদা শরুক য়াবনি। ঐনা অদোম পুম্নমকপু মসি তৌনবা হায়জরি...
https://mybharat.gov.in/quiz