প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সকলো নাগৰিকক ভাৰতীয় সামগ্ৰী ক্ৰয় কৰিবলৈ আহ্বান জনায়
19 OCT 2025 10:23PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সকলো নাগৰিকক এই উৎসৱ উপলক্ষে ভাৰতীয় সামগ্ৰী ক্ৰয় কৰি ১৪০ কোটি ভাৰতীয়ৰ কঠোৰ পৰিশ্ৰম, সৃজনশীলতা আৰু উদ্ভাৱনক উদযাপন কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছে। "আমি ভাৰতীয় সামগ্ৰী ক্ৰয় কৰো আৰু কওঁ- গৰ্ৱ ছে কাহো য়ে স্বদেশী হাই! আপুনি ক্ৰয় কৰা সামগ্ৰীবোৰ ছ'চিয়েল মিডিয়াত শ্বেয়াৰ কৰক। এইদৰে আপুনি আনকো অনুপ্ৰাণিত কৰিব", শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছেঃ
"১৪০ কোটি ভাৰতীয়ৰ কঠোৰ পৰিশ্ৰম, সৃজনশীলতা আৰু উদ্ভাৱনক উদযাপন কৰি এই উৎসৱৰ বতৰত আমি উদযাপন কৰো আহক।
আহক আমি ভাৰতীয় সামগ্ৰী ক্ৰয় কৰো আৰু কওঁ- গৰ্ৱ ছে কাহো য়ে স্বদেশী হাই!
আপুনি ক্ৰয় কৰা সামগ্ৰীবোৰ ছ'চিয়েল মিডিয়াত শ্বেয়াৰ কৰক।

Prime Minister's Office
Prime Minister calls upon all citizens to buy Indian products
19 OCT 2025 10:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called upon all citizens to mark this festive season by celebrating the hardwork, creativity and innovation of 140 crore Indians by buying Indian products. "Let’s buy Indian products and say- Garv Se Kaho Yeh Swadeshi Hai! Do also share what you bought on social media. This way you will inspire others to also do the same", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
"Let’s mark this festive season by celebrating the hardwork, creativity and innovation of 140 crore Indians.
Let’s buy Indian products and say- Garv Se Kaho Yeh Swadeshi Hai!
Do also share what you bought on social media. This way you will inspire others to also do the same."