প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হৌখিবা চহি ১১ গী ভারতকী স্পেসকী থৌরমশিংগী অওনবশিং ফোঙদোকপা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
18 JUN 2025 5:35PM by PIB Imphal
হৌখিবা চহি ১১ গী ভারতকী স্পেসকী থৌরমশিংগী অওনবশিং ফোঙদোকপা আর্তিকল অমা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে। হান্নদগী থবকশিংদগী মীয়ামগী য়াইফনবা অনৌবা থবকশিংদা অহোংলকপা অদু ফোঙদোক্লদুনা, কমদৌনা ভারতকী স্পেস তেক্নোলোজিনা হৌজিক নোংমগী পুন্সিদা চঙলক্তুনা খুঙ্গংগী লৌমীশিং ফিবম ফগৎহনখিবা, ক্লাসরুমশিংদা মহৈরোয়শিংগী ফিবম ফগৎহনখিবা অমসুং চাউখৎ থৌরাংগী তোঙান তোঙানবা হিরমশিং ফগৎহনবগী মতাংদা প্রধা মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।
য়ুনিয়ন মিনিষ্টর দোক্তর জিতেন্দ্র সিংহগী পোষ্ট অমগী পাউখুম এক্সতা পীবদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“হৌখিবা চহি ১১ গী ভারতকী স্পেসকী থৌরমশিংগী অওনবশিং পুরক্তুনা অফবা, মীওই খুদিংমক কোনশিনবা অমসুং মীয়ামগী কান্নবা ওইদুনা, স্পেস তেক্নোলোজিনা হৌজিক নোংমগী পুন্সিদা চঙলক্তুনা খুঙ্গংগী লৌমীশিং ফিবম ফগৎহনখিবা, ক্লাসরুমশিংদা মহৈরোয়শিংগী ফিবম ফগৎহনখিবা অমসুং চাউখৎ থৌরাংগী তোঙান তোঙানবা হিরমশিং ফগৎহনবগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিষ্টর @DrJitendraSingh না শন্দোক্না তাকখ্রে”।

Prime Minister's Office
PM shares an article that underscores the transformational journey of India's space programme over the past 11 years
18 JUN 2025 5:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article that underscores the transformational journey of India's space programme over the past 11 years. Reflecting a shift from conventional frontiers to people-centric innovation, Shri Modi highlighted how India’s space technology is now integrated into daily life—empowering farmers in rural villages, enriching students in classrooms, and enhancing various developmental sectors.
Responding to a post by Union Minister Dr. Jitendra Singh on X, Shri Modi said:
“Union Minister @DrJitendraSingh elaborates how India's space programme has transformed over the past 11 years becoming bold, inclusive and people-centric, with space technology now playing a vital role in daily life, from farmers in villages to students in classrooms.”