প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চেনাব রেল ব্রিজ শাবদা শরুক য়াখিবা মীওইশিংগা উনখ্রে
লৈবাক্কীদমক অনৌবা ইনফ্রাষ্ট্রকচর শানবা মখোয়গী কৎথোকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 JUN 2025 3:01PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চেনাব রেল ব্রিজ শাবদা শরুক য়াখিবা মীওই খরগা উনখ্রে। লৈবাক্কীদমক অনৌবা ইনফ্রাষ্ট্রকচর শানবা মখোয়গী কৎথোকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“চেনাব রেল ব্রিজ শাবদা শরুক য়াখিবা মীওই খরগা উনখ্রে। মখোয় ভারতকী তোঙান তোঙানবা মফমশিংদগীনি অমসুং মখোয়গী মরুপ ভারমচাশিংগীদমক অনৌবা ইনফ্রাষ্ট্রকচর শানবা মখোয়গী অচেৎপা ৱাশক লৈখি। খুদোংথিবা মতমশিংদা থবক শুখিবা য়াওনা মখোয়গী ৱারিশিং মখোয়না লীখি। মখোয়না পাংথোকখিবা থবকশিংগীদমক কমদৌনা মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংনা চাউথোকচবগে হায়বসু মখোয়না শরুক য়াখি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with people involved in building the Chenab Rail Bridge
Praises their unwavering commitment to building modern infrastructure for the nation
06 JUN 2025 3:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today interacted with some of the people involved in the building the Chenab Rail Bridge. Shri Modi praised their unwavering commitment to building modern infrastructure for the nation.
The Prime Minister posted on X;
"Interacted with some of the people involved in building the Chenab Rail Bridge. They belong to different parts of India and are unwavering in their resolve to build modern infrastructure for their fellow Indians. They shared their experiences, including working in some very challenging times. They also shared how their families are very proud of the work they have done!"