প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাজমাতা বিজয়ারাজে সিন্দিয়াগী মপোক কুমওন্দা হৈকৎ-লৈকৎ তমখ্রে
12 OCT 2025 9:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজমাতা বিজয়ারাজে সিন্দিয়াগী মপোক কুমওন্দা হৈকৎ-লৈকৎ তমখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি মদুদি রাজমাতা বিজয়ারাজে সিন্দিয়ানা পুন্সি চুপ্পা মহাক্কী খুন্নাইগী তৌরম্বা থৌগলশিং অসিবু মতম পুম্নমক্তা নিংশিংগদবনি।
শ্রী মোদীনা বিজয়ারাজে সিন্দিয়া অসি ভারতকী নাৎতা মনুং হুজ্ঞিন্না নুংশিজরম্ববু নিংশিংলমখি। মহাক্না লৈবাক অসিগীদমক্তা পারি-পুরিবু ঙাক শেন্নবা অমসুং মীয়ামদা খংহন্নবা হোৎনরম্বা অসিনা ভারৎকী নাৎ অমসুং মতিক-ময়াইবু ঙাক্তুনা থম্নবগী ৱাশক অদু উবা ফংই।
X তা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“রাজমাতা বিজয়ারাজে সিন্দিয়াগী মপোক কুমওন্দা হৈকৎ-লৈকৎ তমজরি। মহাক্কী খুন্নাইগী তৌরম্বা থৌগলশিং অসিবু মতম পুম্নমক্তা কাওবা লৈররোই। মহাক্না জন সংঘ অমসুং বি.জে.পি. মপাঙ্গল কনখৎহন্নবদা অচৌবা থৌদাং লৌরম্মী। মহাক্না লৈবাক অসিগীদমক্তা পারি-পুরিবু ঙাক শেন্নবা অমসুং মীয়ামদা খংহন্নবা হোৎনবিরমখি.”

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to Rajmata Vijayaraje Scindia on her birth anniversary
12 OCT 2025 9:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid heartfelt tributes to Rajmata Vijayaraje Scindia on her birth anniversary.
The Prime Minister said that Rajmata Vijayaraje Scindia Ji’s lifelong efforts to serve society will always be remembered.
Shri Modi highlighted that Vijayaraje Scindia Ji was deeply passionate about India’s cultural roots. She consistently worked to protect and popularise the country’s cultural heritage, reflecting her lifelong commitment to preserving India’s traditions and values.
In a post on X, the Prime Minister said:
“Tributes to Rajmata Vijayaraje Scindia Ji on her birth anniversary. Her efforts to serve society will never be forgotten. She played a key role in strengthening the Jana Sangh and BJP. Vijayaraje Scindia Ji was passionate about our cultural roots and always worked to protect as well as popularise them.”