প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহিলা এছিয়ান চেম্পিয়নছ ট্ৰফী জয়ৰ বাবে হকী দলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
21 NOV 2024 10:58AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি মহিলা এছিয়ান চেম্পিয়নছ ট্ৰফী বিজয়ী ভাৰতীয় হকী দলক অভিনন্দন জনায়।
শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে তেওঁলোকৰ এই জয়ৰ দ্বাৰা অনাগত খেলুৱৈসকলো উৎসাহিত হ'ব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছেঃ
"এটা অসাধাৰণ কৃতিত্ব!
আমাৰ হকী দলক মহিলা এছিয়ান চেম্পিয়নছ ট্ৰফী জয়ৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁলোকে টুৰ্ণামেণ্টৰ সময়ত ব্যতিক্ৰমীভাৱে ভাল খেলিছিল। তেওঁলোকৰ সফলতাই বহুতো আগন্তুক খেলুৱৈক অনুপ্ৰাণিত কৰিব"।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates hockey team for winning Women's Asian Champions Trophy
21 NOV 2024 10:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian Hockey team on winning the Women's Asian Champions Trophy.
Shri Modi said that their win will motivate upcoming athletes.
The Prime Minister posted on X:
"A phenomenal accomplishment!
Congratulations to our hockey team on winning the Women's Asian Champions Trophy. They played exceptionally well through the tournament. Their success will motivate many upcoming athletes."