Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates hockey team for winning Women's Asian Champions Trophy
21 NOV 2024 10:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian Hockey team on winning the Women's Asian Champions Trophy.
Shri Modi said that their win will motivate upcoming athletes.
The Prime Minister posted on X:
"A phenomenal accomplishment!
Congratulations to our hockey team on winning the Women's Asian Champions Trophy. They played exceptionally well through the tournament. Their success will motivate many upcoming athletes."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হোক্কী তীমনা নুপীগী এসিয়ন চেম্পিয়ন্স ত্রোফী লৌরকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
21 NOV 2024 10:58AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতকী হোক্কী তীমনা নুপীগী এসিয়ন চেম্পিয়ন্স ত্রোফী লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মখোয়না থোইরকপা অসিনা হৌগৎলক্লিবা শান্নরোয়শিংদা ইথিল পীরগনি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
"শীংথানীংঙাই ওইবা মায়পাকপা অমনি!
ঐখোয়গী হোক্কী তীমনা নুপীগী এসিয়ন চেম্পিয়ন্স ত্রোফী লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মখোয়না তোর্নামেন্ত মনুংদা শীংথানীংঙাই ওইবা মওংদা শান্নখি। মখোয়গী মায়পাকপা অসিনা তুংগী হৌগৎলক্লিবা শান্নরোয় কয়াদা ইথিল পীরগনি।"