প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা প্রসিদেন্ত ত্রম্পকী মফমদা গাজা পীচ প্লান মায় পাকপগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
09 OCT 2025 9:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুনাইতেদ স্তেত্সকী প্রসিদেন্ত দোনাল্দ ত্রম্পকা ৱারী শান্নখ্রে অমসুং পুৱারী ওইরবা গাজা পীচ প্লান মায় পাকপগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
মখোয়না ৱারী শান্নবা অদুদা লুচিংবা অনিনা হৌজিক চত্থরিবা ত্রেদ নেগোসিএসনশিংগী মতাংদা নিংথিনা খুমাং চাওশিল্লকপগী মতাংদা রিভিয়ুসু তৌখি। মখোয়না নাকল অনিনা তেংবাং পীনবা অসি হেন্না কনখৎহন্নবগী মতাংদা লাক্কদৌরিবা চয়োলশিংনা হেন্না পাও ফাওদোক-ফাওজিন তৌননবা য়ান্নখি।
X তা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি;
“প্রসিদেন্ত দোনাল্দ ত্রম্পকা ৱারী শান্নখ্রে অমসুং পুৱারী ওইরবা গাজা পীচ প্লান মায় পাকপগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকচখ্রে।
ত্রেদ নেগোসিএসনশিংগী মতাংদা নিংথিনা খুমাং চাওশিল্লকপগী মতাংদা রিভিয়ুসু তৌমিন্নখ্রে। লাক্কদৌরিবা চয়োলশিংনা হেন্না পাও ফাওদোক-ফাওজিন তৌননবা য়ান্নখ্রে।
@POTUS
@realDonaldTrump”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates President Trump on success of Gaza peace plan
09 OCT 2025 9:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi spoke to the President of the United States, Donald Trump and congratulated him on the success of the historic Gaza peace plan.
During their conversation, the two leaders also reviewed the good progress achieved in ongoing trade negotiations. They agreed to remain in close touch over the coming weeks to further strengthen bilateral cooperation.
In a post on X, Shri Modi said;
“Spoke to my friend, President Trump and congratulated him on the success of the historic Gaza peace plan. Also reviewed the good progress achieved in trade negotiations. Agreed to stay in close touch over the coming weeks.
@POTUS
@realDonaldTrump”