প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ওফিসিএল এঙ্গেজমেন্তশিংদা ফংলকপা খুদোলশিং ওনলাইন্দা ওক্সন তৌবদা শরুক য়ানবা পাউজেল পীরক্লি
24 SEP 2025 1:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তোঙান তোঙানবা ওফিসিএল ওইবা থৌরম অমদি এঙ্গেজমেন্তশিংদা ফংলকপা খুদোলশিংগী খনগৎলবা কল্লেক্সনশিং য়াওবা ওনলাইন ওক্সন অমা হৌরগনি হায়না লাউথোকখ্রে। শ্রী মোদীনা নিলাম লাউবা অসিদগী ফংলকপা শেনফমশিং গঙ্গা তুরেল ঙাক্তুনা থম্নবা অমদি ফীভম ফগৎহন্নবা ভারতকী ফ্লেগসিপ প্রোগ্রাম নমামি গঙ্গে থৌশিলদা শীজিন্নগনি হায়রদুনা নিলাম লাউগদৌরিবা অসিদা মীয়ামদা ইচঙ থৌনা শরুক য়ানবা ৱাফম ফোঙদোকখ্রে।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা মহাক্না অসুম্না ইরকখি:
“হৌখিবা নুমিৎ খরনিসিদা ঐগী তোঙান তোঙানবা থৌরমশিংদা ফংলকখিবা মখল মখা কয়াগী খুদোলশিং ওনলাইন্দা নিলাম লাউবগী থবক চত্থদুনা লাক্লি। নিলাম লাউরিবা অসিদা ভারতকী নাৎ অমদি ক্রিএতিবিতীগী মশক নীংথিনা তাকপা পোৎলম কয়ামরুম যাওরি। নিলাম লাউরিবা অসিদগী ফংলকপা শেনফমশিং নমামি গঙ্গেদা শীজিন্নগনি। নিলাম অসিদা শরুক য়াবিয়ু।
pmmementos.gov.in”

Prime Minister's Office
PM invites citizens to participate in online auction of gifts received during Official Engagements
24 SEP 2025 1:09PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has announced the commencement of an online auction featuring a curated collection of gifts received during various official programmes and engagements. Shri Modi encouraged citizens to actively participate in the auction, noting that the proceeds will contribute to the Namami Gange initiative—India’s flagship programme for the conservation and rejuvenation of the River Ganga.
In a post on X, he wrote:
“Over the past few days, the online auction for the various gifts I have received during my different programmes has been underway. The auction includes very interesting works which illustrate the culture and creativity of India. The proceeds from the auction will go towards Namami Gange. Do take part in the auction.
pmmementos.gov.in”