Prime Minister's Office
Prime Minister reviews progress of the National Maritime Heritage Complex at Lothal
20 SEP 2025 9:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi reviewed the progress of the National Maritime Heritage Complex at Lothal. "Once completed, it will be the world's largest maritime museum. It will showcase India's ancient maritime traditions while serving as a hub for tourism, research, education and skill development", Shri Modi said.
In a post on X Shri Modi said:
"Reviewed the progress of the National Maritime Heritage Complex at Lothal. Once completed, it will be the world's largest maritime museum. It will showcase India's ancient maritime traditions while serving as a hub for tourism, research, education and skill development."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লোথালদা নেসনেল মেরিতাইম হেরিতেচ কমপ্লেক্স শেমগৎ-শাগৎলিবগী ফিবম য়েংশিনখ্রে
20 SEP 2025 9:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লোথালদা নেসনেল মেরিতাইম হেরিতেচ কমপ্লেক্স শেমগৎ-শাগৎলিবগী ফিবম য়েংশিনখ্রে। মসি শেমগৎপা হেক লোইশিনবগা, মালেমগী খ্বাইদগী চাউবা মেরিতাইম ম্যুজিম ওইরগনি। মসি তুরিজম, রিছার্স, ইজুকেসন অমসুং স্কিল দিবলপমেন্তগী মফম অমা ওইবগা লোয়ননা ভারতকী অরিবা মেরিতাইমগী চৎনবীশিং উৎকনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“লোথালদা নেসনেল মেরিতাইম হেরিতেচ কমপ্লেক্স শেমগৎ-শাগৎলিবগী ফিবম য়েংশিনখ্রে। মসি শেমগৎপা হেক লোইশিনবগা, মালেমগী খ্বাইদগী চাউবা মেরিতাইম ম্যুজিম ওইরগনি। মসি তুরিজম, রিছার্স, ইজুকেসন অমসুং স্কিল দিবলপমেন্তগী মফম অমা ওইবগা লোয়ননা ভারতকী অরিবা মেরিতাইমগী চৎনবীশিং উৎকনি”।