প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ জন্মদিনত উষ্ম শুভেচ্ছা জনালে ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনে
ইউক্ৰেইনৰ সংঘাতৰ শান্তিপূৰ্ণ সমাধানৰ বাবে ভাৰতৰ সম্পূৰ্ণ সমৰ্থনৰ কথা পুনৰবাৰ ব্যক্ত কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
চলিত বৰ্ষৰ শেষৰ ফালে ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনক ভাৰতলৈ আদৰিবলৈ আগ্ৰহী প্ৰধানমন্ত্ৰী
17 SEP 2025 7:20PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৰাছিয়ান ফেডাৰেচনৰ ৰাষ্ট্ৰপতি মহামহিম ভ্লাদিমিৰ পুটিন ডাঙৰীয়াৰ এটা ফোনকল গ্ৰহণ কৰে।
টেলিফোনিক বাৰ্তালাপত ৰাছিয়াৰ ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক ৭৫ সংখ্যক জন্মদিনত উষ্ম শুভেচ্ছা জনায় । প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পুটিনক শুভকামনা জনোৱাৰ বাবে আৰু চিৰস্থায়ী বন্ধুত্ব ৰক্ষাৰ বাবে আন্তৰিক শলাগ লয় ।
২৩ সংখ্যক ভাৰত-ৰাছিয়া বাৰ্ষিক সন্মিলনৰ পূৰ্বে দুয়োগৰাকী নেতাই দ্বিপাক্ষিক কাৰ্যসূচীৰ বিভিন্ন বিষয়ত পৰ্যালোচনা কৰে । প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এই বছৰৰ শেষৰ ফালে ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনক ভাৰতলৈ আদৰণি জনোৱাৰ বাবে আগ্ৰহী বুলি প্ৰকাশ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ইউক্ৰেইন সংঘাতৰ শান্তিপূৰ্ণ সমাধানৰ বাবে ভাৰতৰ সম্পূৰ্ণ সমৰ্থনৰ কথা পুনৰবাৰ প্ৰকাশ কৰে।
নেতাদ্বয়ে ভৱিষ্যতেওম ঘনিষ্ঠ যোগাযোগত থাকিবলৈ সন্মত হয়।

Prime Minister's Office
President Putin conveys warm wishes on Prime Minister’s birthday
PM reiterates India’s full support for peaceful resolution of the Ukraine conflict
PM looks forward to welcoming President Putin to India later this year
17 SEP 2025 7:20PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call today from the President of the Russian Federation, H.E. Mr. Vladimir Putin.
President Putin warmly conveyed his greetings on Prime Minister’s 75th birthday. Prime Minister expressed his heartfelt appreciation for his wishes and enduring friendship.
The two leaders took stock of various issues on the bilateral agenda in run up to 23rd India-Russia Annual Summit. Prime Minister conveyed that he looks forward to welcoming President Putin to India later this year.
Prime Minister reiterated India’s full support for peaceful resolution of the Ukraine conflict.
The leaders agreed to remain in close touch.