প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মপোক নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাষ্ট্রপতি ত্রম্প থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
16 SEP 2025 11:30PM by PIB Imphal
ফোন তৌরকখিবা অমসুং মহাক্কী ৭৫ শুবা মপোক নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাষ্ট্রপতি ত্রম্পগী মফমদা মহাক্কী তৌবীমল উৎখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি অদোমগুম্না, ইন্দিয়া-য়ু.এস কমপ্রেহেন্সিপ এন্দ গ্লোবেল পার্তনরশিপ অনৌবা থাকশিংদা পুখৎনবা ঐসু মপুংফানা থাজবা থম্লি। য়ুক্রেনগী মুক্নবা শান্তি ওইনা ৱারোইশিন পুরক্নবা অদোম্না পায়খৎলিবা থবকশিংদা ঐখোয়না শৌগৎলি।
ঙসি এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অদোম্না ফোন তৌরকখিবা অমসুং ঐগী ৭৫ শুবা মপোক নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পীরকপগীদমক, ঐগী মরুপ, রাষ্ট্রপতি ত্রম্প, অদোম থাগৎচরি। ইন্দিয়া-য়ু.এস কমপ্রেহেন্সিপ এন্দ গ্লোবেল পার্তনরশিপ অনৌবা থাকশিংদা পুখৎনবা ঐসু মপুংফানা থাজবা থম্লি। য়ুক্রেনগী মুক্নবা শান্তি ওইনা ৱারোইশিন পুরক্নবা অদোম্না পায়খৎলিবা থবকশিংদা ঐখোয়না শৌগৎলি”।
@POTUS
@realDonaldTrump

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi expresses gratitude to President Trump for birthday wishes
16 SEP 2025 11:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi expressed his gratitude to President Trump for phone call and warm greetings on his 75th birthday."Like you, I am also fully committed to taking the India-US Comprehensive and Global Partnership to new heights. We support your initiatives towards a peaceful resolution of the Ukraine conflict", Shri Modi stated.
In a post on X today, the Prime Minister said:
“Thank you, my friend, President Trump, for your phone call and warm greetings on my 75th birthday. Like you, I am also fully committed to taking the India-US Comprehensive and Global Partnership to new heights. We support your initiatives towards a peaceful resolution of the Ukraine conflict."
@POTUS
@realDonaldTrump