প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পুনৰ নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে ন'ৰৱেৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী জোনাছ গাহ ষ্ট’ৰক অভিনন্দন জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে
10 SEP 2025 6:21PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ন'ৰৱেৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী জোনাছ গাহ ষ্ট’ৰক পুনৰ নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে আন্তৰিক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে ন'ৰৱেৰ সৈতে বিভিন্ন খণ্ডত দ্বিপাক্ষিক সহযোগিতা গভীৰ কৰাৰ বাবে ভাৰতৰ প্ৰতিশ্ৰুতিৰ বিষয়তো গুৰুত্ব আৰোপ কৰে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে কয়-
‘প্ৰধানমন্ত্ৰী জোনাছ গাহ ষ্ট’ৰক পুনৰ নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে অভিনন্দন।ভাৰত-ন'ৰৱেৰ অংশীদাৰিত্বক সকলো ক্ষেত্ৰতে অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে মই ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰি যাবলৈ আগ্ৰহী।
@jonasgahrstore”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Norwegian Prime Minister Jonas Gahr Støre on Re-election
10 SEP 2025 6:21PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his heartfelt congratulations to Prime Minister Jonas Gahr Støre of Norway on his re-election. Shri Modi emphasized India’s commitment to deepening bilateral cooperation with Norway across sectors.
In a post on X, Shri Modi said:
“Congratulations to Prime Minister Jonas Gahr Støre on his re-election. I look forward to continue working closely together to further strengthen the India-Norway partnership in all areas.
@jonasgahrstore”