প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফিজিওথেরাপীগী হিরমদা থবক তৌরিবা মীওইশিংনা পাংথোক্লিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
08 SEP 2025 8:10PM by PIB Imphal
ঙসি মালেমগী ফিজিওথেরাপী নুমিত্ত, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফিজিওথেরাপীগী হিরমদা থবক তৌরিবা মীওইশিংনা পাংথোক্লিবা থবকশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি চৎথোক-চৎশিন ঙমহন্দুনা, ইকায়খুম্নবা অমসুং হেন্না নুংঙাইবা পুন্সি মহিং অমা ফংহন্দুনা, মরুওইনা অহলশিং য়াওনা মীয়াম নুংঙাই য়াইফবদা মখোয়না মতেং পাংলিবা অসি থাগৎনিঙাইনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মালেমগী ফিজিওথেরাপী নুমিৎ অসি ফিজিওথেরাপীগী হিরমদা থবক তৌরিবা মীওইশিংনা পাংথোক্লিবা থবকশিং থাগৎনবা থৌরম অমনি। চৎথোক-চৎশিন ঙমহন্দুনা, ইকায়খুম্নবা অমসুং হেন্না নুংঙাইবা পুন্সি মহিং অমা ফংহন্দুনা, মরুওইনা অহলশিং য়াওনা মীয়াম নুংঙাই য়াইফবদা মখোয়না মতেং পাংলিবা অসি থাগৎনিঙাইনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister appreciates the efforts of all those associated with the practice of physiotherapy
08 SEP 2025 8:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated the efforts of all those associated with the practice of physiotherapy on the occasion of World Physiotherapy Day, today."It is commendable how they contribute to the wellbeing of people, especially the elderly, by ensuring mobility, dignity and a better quality of life", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X;
"World Physiotherapy Day is an occasion to appreciate the efforts of all those associated with the practice of physiotherapy. It is commendable how they contribute to the wellbeing of people, especially the elderly, by ensuring mobility, dignity and a better quality of life."