Prime Minister's Office
Prime Minister greets everyone on Teachers Day
05 SEP 2025 8:36AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his greetings to everyone on Teachers Day. The Prime Minister stated that the dedication of teachers to nurturing minds is the foundation of a stronger and brighter future."We also remember the life and thoughts of Dr. S. Radhakrishnan, a distinguished scholar and teacher, on his birth anniversary", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X;
"Wishing everyone, particularly all hardworking teachers, a very happy #TeachersDay! The dedication of teachers to nurturing minds is the foundation of a stronger and brighter future. Their commitment and compassion are noteworthy. We also remember the life and thoughts of Dr. S. Radhakrishnan, a distinguished scholar and teacher, on his birth anniversary."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীপুম খুদিংমক্তা ওজাশিংগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
05 SEP 2025 8:36AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীপুম খুদিংমক্তা ওজাশিংগী নুমিৎনা লাকপদা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি অঙাংশিংবু শেম্নবা ওজাশিংনা কত্থোক্লিবা অসিনা মপাঙ্গল কনবা অমসুং অফবা তুংলমচৎ অমগী য়ুম্ফম ওইরি। “ঐখোয়না মশক নাইবা স্কোলর অমসুং ওজা ওইরম্বা দা. এস. রাধাকৃষ্ণনগী পুন্সি অমসুং ৱাখল্লোনশিংবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা নীংশিংলি” হায়না শ্রী মোদীনা মখা তাখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
"মীপুম খুদিংমক্তা মরু ওইনা হোৎনবা কনবা ওজা পুম্নমক্তা য়াম্না নুংঙাইরবা #TeachersDayগী য়াইফ পাউজেল পীজরি! অঙাংশিংবু শেম্নবা ওজাশিংনা কত্থোক্লিবা অসিনা মপাঙ্গল কনবা অমসুং অফবা তুংলমচৎ অমগী য়ুম্ফম ওইরি। মখোয়গী ফিরেপ অমসুং ৱাখল্লোন অসি শীংথানীংঙাই ওই। ঐখোয়না মশক নাইবা স্কোলর অমসুং ওজা ওইরম্বা দা. এস. রাধাকৃষ্ণনগী পুন্সি অমসুং ৱাখল্লোনশিংবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা নীংশিংলি।"