Prime Minister's Office
PM reaffirms the Government’s unwavering commitment to ensuring affordable and accessible healthcare for every citizen
04 SEP 2025 8:27PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today reaffirmed the Government’s unwavering commitment to ensuring affordable and accessible healthcare for every citizen. Building on transformative initiatives such as Jan Aushadhi Kendras and Ayushman Bharat, the Government has now taken a significant step forward under the #NextGenGST reforms.
Responding to a post by Dr Sumeet Shah on X, Shri Modi said:
“Affordable healthcare for every Indian has always been our mission.
From Jan Aushadhi Kendras to Ayushman Bharat, and now with reduced GST on essential health products, including zero tax on 33 life-saving medicines, we continue our journey to make quality healthcare more accessible and affordable for all.
#NextGenGST”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না প্রজা খুদিংমক্কীদমক শেল চংবা হন্থবা অমসুং এক্সেসিবল হেল্থকিয়য় ফংহন্নবা সরকারগী লেংদ্রবা ফিরেপ অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে
04 SEP 2025 8:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি প্রজা খুদিংমক্তা শেল চংবা হন্থবা অমসুং এক্সেসিবল হেল্থকিয়র ফংহন্নবা সরকারগী লেংদ্রবা ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে। জন ঔশাধি কেন্দ্রশিং অমসুং আয়ুশ্মান ভারতগুম্বা অওনবা পুরক্লিবা থৌশিলশিংনা য়ুম্ফম ওইদুনা সরকারনা #NextGenGST রিফোর্মশিংগী মখাদা মাংদা চংশিল্লিবা অচৌবা খোঙথাং অমা হৌজিক লৌখৎখ্রে।
Xতা দা. সুমীত শাহনা তৌখিবা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়:
“ভারত মচা খুদিংমক্কীদমক শেল চংবা হন্থবা হেল্থকিয়র ফংহনবা অসি মতম চুপ্পদা ঐখোয়গী মিসন ওইদুনা লাকখি।
জন ঔশাধি কেন্দ্রশিংদগী হৌরগা আয়ুশ্মান ভারত ফাওবদা অমসুং পুন্সি কনবদা শীজিন্নবা হীদাক 33দা জিরো তেক্স লৌবা য়াওনা হৌজিক্না তঙাই ফদবা হেল্থ প্রদক্তশিংদা GST হন্থরকপগা লোয়ননা ঐখোয়না মীপুম খুদিংমক্তা ক্বালিতী লৈবা হেল্থকিয়র অসি হেন্না এক্সেসিবল ওইহন্নবা অমসুং এফোর্দেবল ওইহন্নবা ঐখোয়গী খোঙচৎ অসি মখা চৎথরি।
#NextGenGST”