প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
উত্তর প্রদেসকী গোন্দাদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
03 AUG 2025 1:36PM by PIB Imphal
উত্তর প্রদেসকী গোন্দাদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। লৈখিদ্রবা মীওই অমগা নক্নবা মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পি.এম.এন.আর.এফতগী পীনবা মহাক্না লাউথোক্লে অমসুং অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পীগনি।
পি.এম.ও ইন্দিয়া হেন্দলনা এক্সতা হায়খি;
“উত্তর প্রদেসকী গোন্দাদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। খুদোংথিবা থৌদোক অদুদা মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু।
লৈখিদ্রবা মীওই অমগা নক্নবা মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পি.এম.এন.আর.এফতগী পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পীগনি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives due to an accident in Gonda, Uttar Pradesh
PM announces ex-gratia from PMNRF
03 AUG 2025 1:36PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives due to an accident in Gonda, Uttar Pradesh. He announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The PMO India handle in post on X said:
“Deeply saddened by the loss of lives due to an accident in Gonda, Uttar Pradesh. Condolences to those who have lost their loved ones in the mishap. May the injured recover soon.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”