প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী কোতা শ্রীনিভাস রাও গারু লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
13 JUL 2025 3:55PM by PIB Imphal
শ্রী কোতা শ্রীনিভাস রাও গারু লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মহাক্কী সেনিমাগী হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং মাইথোং য়াম্বগীদমক শ্রী কোতা শ্রীনিভাস রাও গারু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী অঙকপা পর্ফোমেন্সশিংনা মহাক্না মীরোল কয়াগী ভাবকশিংগী পুক্নিং হুখি। খুন্নাইগী থবক তৌবদসু মহাক মাঙজিল থাখি অমসুং লায়রবা অমসুং তোল্লবশিং ফিবম ফগৎনবা মাইকৈদা থবক তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“শ্রী কোতা শ্রীনিভাস রাও গারু লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী সেনিমাগী হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং মাইথোং য়াম্বগীদমক শ্রী কোতা শ্রীনিভাস রাও গারু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী অঙকপা পর্ফোমেন্সশিংনা মহাক্না মীরোল কয়াগী ভাবকশিংগী পুক্নিং হুখি। খুন্নাইগী থবক তৌবদসু মহাক মাঙজিল থাখি অমসুং লায়রবা অমসুং তোল্লবশিং ফিবম ফগৎনবা মাইকৈদা থবক তৌখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মশিং থিঙমদ্রবা মহাকপু নুংশিজবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of Shri Kota Srinivas Rao Garu
13 JUL 2025 3:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Shri Kota Srinivas Rao Garu. Shri Modi said that Shri Kota Srinivas Rao Garu will be remembered for his cinematic brilliance and versatility. He enthralled audiences across generations with his riveting performances. He was also at the forefront of social service and worked towards empowering the poor and downtrodden, Shri Modi further added.
The Prime Minister posted on X;
“Anguished by the passing of Shri Kota Srinivas Rao Garu. He will be remembered for his cinematic brilliance and versatility. He enthralled audiences across generations with his riveting performances. He was also at the forefront of social service and worked towards empowering the poor and downtrodden. Condolences to his family and countless admirers. Om Shanti.”