প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ব্ৰাজিলৰ ভাৰতীয় সমাজক তেওঁলোকে জনোৱা উষ্ম আদৰণিৰ বাবে প্ৰশংসা কৰে
06 JUL 2025 8:28AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰিঅ’ ডি জেনেইৰ’ত তেওঁক জনোৱা উষ্ম আদৰণিৰ বাবে ব্ৰাজিলৰ ভাৰতীয় সমাজক প্ৰশংসা কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে এয়া সঁচাকৈয়ে আচৰিত কথা যে তেওঁলোকে ভাৰতীয় সংস্কৃতিৰ সৈতে সংপৃক্ত হৈ আছে আৰু ভাৰতৰ উন্নয়নকলৈয়ো অতি আবেগিক । শ্ৰী মোদীয়ে তেওঁক জনোৱা আদৰণিৰ কিছু আভাস দাঙি ধৰে।
এক্সৰ পোষ্ট এটাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"ব্ৰাজিলৰ ভাৰতীয় সম্প্ৰদায়ৰ সদস্যসকলে ৰিঅ' ডি জেনেইৰ'ত অতি উষ্ম আদৰণি জনায়। এয়া সঁচাকৈয়ে আচৰিত কথা যে তেওঁলোকে ভাৰতীয় সংস্কৃতিৰ সৈতে সংযুক্ত হৈ আছে আৰু ভাৰতৰ উন্নয়নকলৈয়ো অতি আবেগিক ! আদৰণিৰ কিছু আভাস ইয়াত দিয়া হ'ল..."

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Indian community in Brazil for their vibrant welcome
06 JUL 2025 8:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded Indian community in Brazil for their warm welcome extended to him in Rio de Janeiro. Shri Modi said that it is amazing how they remain connected with Indian culture and are also very passionate about India’s development. Shri Modi also shared some glimpses from the welcome.
In a X post, the Prime Minister said;
"Members of Brazil’s Indian community gave a very vibrant welcome in Rio de Janeiro. It’s amazing how they remain connected with Indian culture and are also very passionate about India’s development! Here are some glimpses from the welcome…"