প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ব্রাজিলদা লৈরিবা ভারত মচাশিংনা তরাম্না ওক্লমবা অদুগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
06 JUL 2025 8:28AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রিও দি জেনেরোদা মহাকপু তরাম্না ওক্লমবগীদমক ব্রাজিলদা লৈরিবা ভারত মচাশিংগী মফমদা থাগৎপা ফোংদোকখি। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মখোয়না ভারতকী চৎনবীগা লোয়ননা অদুমক মরী থম্লিবগী মওং অমসুং ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক মখোয়না য়াম্না পুক্নিং থৌগৎলিবা অসি য়াম্না নুংঙাইবা অমনি। শ্রী মোদীনা তরাম্না ওকপগী থৌরম অদুগী মমি খরসু শেয়র তৌখি।
Xকী পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়;
"ব্রাজিলদা লৈরিবা ভারত মচাশিংগী মীওইশিংনা রিও দি জেনেরোদা য়াম্না তরাম্না ওকলমখি। মখোয়না ভারতকী চৎনবীগা লোয়ননা অদুমক মরী থম্লিবগী মওং অমসুং ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক মখোয়না য়াম্না পুক্নিং থৌগৎলিবা অসি য়াম্না নুংঙাইবা অমনি। তরাম্না ওকপগী থৌরম অদুগী মমি খরা মসিদা লৈজরে…"

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Indian community in Brazil for their vibrant welcome
06 JUL 2025 8:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded Indian community in Brazil for their warm welcome extended to him in Rio de Janeiro. Shri Modi said that it is amazing how they remain connected with Indian culture and are also very passionate about India’s development. Shri Modi also shared some glimpses from the welcome.
In a X post, the Prime Minister said;
"Members of Brazil’s Indian community gave a very vibrant welcome in Rio de Janeiro. It’s amazing how they remain connected with Indian culture and are also very passionate about India’s development! Here are some glimpses from the welcome…"