প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হজরত ইমাম হুসেন (এ এস) গী কৎথোকপা অসি অচুম্বগীদমক মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিং উৎপনি: প্রধান মন্ত্রী
06 JUL 2025 8:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি হজরত ইমাম হুসেন (এ এস) গী কৎথোকপা অসি অচুম্বগীদমক মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিং উৎপনি। অৱাবা কয়া মায়োক্নদুনা অচুম্বা পুরক্নবগীদমক মহাক্না মীয়ামগী পুক্নিং থৌগৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“হজরত ইমাম হুসেন (এ এস) গী কৎথোকপা অসি অচুম্বগীদমক মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিং উৎপনি। অৱাবা কয়া মায়োক্নদুনা অচুম্বা পুরক্নবগীদমক মহাক্না মীয়ামগী পুক্নিং থৌগৎখি”।

Prime Minister's Office
The sacrifices made by Hazrat Imam Hussain (AS) emphasise his commitment to righteousness: Prime Minister
06 JUL 2025 8:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that the sacrifices made by Hazrat Imam Hussain (AS) emphasise his commitment to righteousness. He inspires people to uphold truth in the face of adversity; Shri Modi further added.
The Prime Minister posted on X;
"The sacrifices made by Hazrat Imam Hussain (AS) emphasise his commitment to righteousness. He inspires people to uphold truth in the face of adversity."