প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জি-৭ সন্মিলনত ইউৰোপিয়ান কাউন্সিলৰ অধ্যক্ষৰ সৈতে মত-বিনিময় প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
18 JUN 2025 3:02PM by PIB Guwahati
১৭ জুন, ২০২৫-ত কানাডাৰ কানানাস্কিছত অনুষ্ঠিত জি-৭ সন্মিলনৰ সময়ত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী ইউৰোপিয়ান কাউন্সিলৰ অধ্যক্ষ এন্টনিঅ’ কোষ্টাৰ সৈতে এক ফলপ্ৰসূ বাৰ্তালাপত মিলিত হয়।
এক্স-ৰ এটা প’ষ্টত তেখেতে এইদৰে লিখিছেঃ
“ইউৰোপিয়ান কাউন্সিলৰ অধ্যক্ষ এন্টনিঅ’ কোষ্টাৰ সৈতে ফলপ্ৰসূ বাৰ্তালাপত মিলিত হওঁ।
@eucopresident”

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with President of the European Council during G7 summit
18 JUN 2025 3:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi had a productive conversation with the President of the European Council, Mr. António Costa during the G7 Summit at Kananaskis, Canada on 17th June 2025.
In a post on X, he wrote:
“Productive conversation with Mr. António Costa, President of the European Council.
@eucopresident”