প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জি-৭ মীফম নাকলদা প্রধান মন্ত্রীনা ইতালিগী প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
18 JUN 2025 2:59PM by PIB Imphal
কনাদাগী কনানাস্কিদা পাংথোক্লিবা জি-৭ মীফম নাকলদা জুন ১৭,২০২৫ দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইতালিগী প্রধান মন্ত্রী জিওরজিয়া মেলোনিগা উনখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ভারতনা ইতালিগা লৈনবা মরুপ-মপাংগী মরী মখা তানা হেন্না মপাঙ্গল কনখৎকনি, ঐখোয়গী মীয়ামদা চাউনা কান্নবা ফংগনি।
ইতালগী প্রধান মন্ত্রীগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“প্রধান মন্ত্রী জিওরজিয়া মেলোনি, অদোমগী মফমদা মপুংফানা থাজবা থম্লি। ভারতনা ইতালিগা লৈনবা মরুপ-মপাংগী মরী মখা তানা হেন্না মপাঙ্গল কনখৎকনি, ঐখোয়গী মীয়ামদা চাউনা কান্নবা ফংগনি!
@GiorgiaMeloni”

Prime Minister's Office
PM meets the Prime Minister of Italy on the sidelines of G7 summit
18 JUN 2025 2:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi met the Prime Minister of Italy, H.E Ms. Giorgia Meloni on the sidelines of the 51st G7 Summit at Kananaskis, Canada on 17th June 2025. Shri Modi affirmed that India’s friendship with Italy will continue to get stronger, greatly benefitting our people.
Responding to a post by PM of Italy on X, Shri Modi said:
“Fully agree with you, PM Giorgia Meloni. India’s friendship with Italy will continue to get stronger, greatly benefitting our people!
@GiorgiaMeloni”