প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আহমেদাবাদৰ বিমান দুৰ্ঘটনাৰ মৃত লোকসকলৰ প্ৰতি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
দুৰ্ঘটনাস্থলী পৰিদৰ্শন কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে, দুৰ্যোগৰ পিছত অক্লান্তভাৱে কাম কৰা বিষয়া আৰু দলসমূহকো সাক্ষাৎ
13 JUN 2025 10:53AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি আহমেদাবাদত সংঘটিত শোকাবহ বিমান দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণ হেৰুওৱা লোকসকলৰ প্ৰতি শোক প্ৰকাশ কৰে৷ তেওঁ শোকসন্তপ্ত পৰিয়ালবৰ্গলৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰি তেওঁলোকে সহি থকা অপৰিসীম শোক আৰু ক্ষতিৰ কথা স্বীকাৰ কৰে।
ইয়াৰ পূৰ্বে আজি শ্ৰী মোদীয়ে আহমেদাবাদৰ দুৰ্ঘটনাস্থলী পৰিদৰ্শন কৰি পৰিস্থিতিৰ প্ৰত্যক্ষ মূল্যায়ন কৰে। দুৰ্যোগৰ পিছত অক্লান্তভাৱে কাম কৰা বিষয়া আৰু জৰুৰীকালীন সেৱাৰ দলকো সাক্ষাৎ কৰে।
এক্সৰ এলানি পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
‘আহমেদাবাদৰ বিমান দুৰ্যটনাত আমি সকলো মৰ্মাহত হৈছো।ইমান আকস্মিক আৰু হৃদয়বিদাৰক ঘটনাত ইমানবোৰ লোকে একেলগে প্ৰাণ হেৰুওৱাটো ভাষাৰে বৰ্ণনা কৰিব নোৱাৰি। মই শোকসন্তপ্ত পৰিয়ালবৰ্গলৈ সমবেদনা জনাইছোঁ। তেওঁলোকৰ যন্ত্ৰণা আমি বুজিছো আৰু লগতে জানো যে এই শূন্যতা আগন্তুক বহু বছৰবোৰলৈ অনুভৱ কৰিম। ওম শান্তি।”
"আজি আহমেদাবাদৰ দুৰ্ঘটনাস্থলী ভ্ৰমণ কৰিলোঁ। ধ্বংসলীলাৰ দৃশ্য অতি হৃদয়বিদাৰক। ইয়াৰ পিছত অক্লান্তভাৱে কাম কৰা বিষয়া আৰু দলসমূহক লগ পালোঁ। এই অকল্পনীয় দুৰ্ঘটনাত নিজৰ আপোনজনক হেৰুওৱা লোকসকলৰ প্ৰতি আমি সমবেদনা জনাইছোঁ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in Ahmedabad Air Tragedy
PM visits crash site, meets officials and teams working tirelessly in the aftermath of the disaster
13 JUN 2025 10:53AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of numerous lives in the tragic air accident in Ahmedabad . He conveyed his condolences to the bereaved families, acknowledging the immense pain and loss they are enduring.
Earlier today, Shri Modi visited the crash site in Ahmedabad to assess the situation firsthand. He met with officials and emergency response teams working tirelessly in the aftermath of the disaster.
In separate posts on X, Shri Modi said:
“We are all devastated by the air tragedy in Ahmedabad. The loss of so many lives in such a sudden and heartbreaking manner is beyond words. Condolences to all the bereaved families. We understand their pain and also know that the void left behind will be felt for years to come. Om Shanti.”
“Visited the crash site in Ahmedabad today. The scene of devastation is saddening. Met officials and teams working tirelessly in the aftermath. Our thoughts remain with those who lost their loved ones in this unimaginable tragedy.”