प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
प्रधानमन्त्रीद्वारा अहमदाबाद हवाई दुर्घटनामा ज्यान गुमाउनेहरूप्रति शोक व्यक्त
पीएमद्वारा दुर्घटनास्थलको दौडाहा, आपदापछि अथक काम गरिरहेका अधिकारी अनि टोलीसँग गरे भेटवार्ता
13 JUN 2025 10:53AM by PIB Gangtok
नयाँ दिल्ली, 13 जून 2025।
प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले आज त्रासदीपूर्ण अहमदाबाद हवाई दुर्घटनामा ज्यान गुमाउनेहरूप्रति शोक व्यक्त गरेका छन्। उनीहरूले भोगिरहेका अथाह पीडा अनि क्षति स्वीकार गर्दै शोक सन्तप्त परिवारप्रति उनले संवेदना व्यक्त गरेका छन्।
आज श्री मोदीले स्थितिको प्रत्यक्ष निरीक्षण गर्न अहमदाबादमा दुर्घटना स्थलको भ्रमण गरे। उनले आपदापछि अथक रूपमा काम गरिरहेको आपातकालीन मोचन टोली अनि अधिकारीहरूसँग भेटवार्ता गरे।
एक्समा एउटा अलग पोस्टमा श्री मोदी लेख्छन् :
“अहमदाबादमा हवाई दुर्घटनाबाट हामी सबै स्तब्ध भएका छौं। अचानक अनि हृदयविदारक तरिकाले यति धेरै ज्यानको क्षतिलाई शब्दले बयान गर्नसकिँदैन। सबै शोक सन्तप्त परिवारप्रति संवेदना छ। उनीहरूको पीडा हामी बुझ्दछौं र उनीहरूले छोडी गएका खाली ठाउँ वर्षौंसम्म महसुस हुने कुरा पनि हामीलाई थाहा छ। ओम शान्ति।”
“आज अहमदाबादमा दुर्घटनास्थलको दौडाहा गरे। विनाशको दृश्य अति नै दुखदायी छ। दुर्घटनापछि अथक रूपमा काम गरिरहेका अधिकारी अनि टोलीसँग भेटवार्ता गरे। हाम्रो चिन्तन यस अकल्पनीय त्रासदीमा आफ्नो प्रियजन गुमाउनेहरूसँग छ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in Ahmedabad Air Tragedy
PM visits crash site, meets officials and teams working tirelessly in the aftermath of the disaster
13 JUN 2025 10:53AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of numerous lives in the tragic air accident in Ahmedabad . He conveyed his condolences to the bereaved families, acknowledging the immense pain and loss they are enduring.
Earlier today, Shri Modi visited the crash site in Ahmedabad to assess the situation firsthand. He met with officials and emergency response teams working tirelessly in the aftermath of the disaster.
In separate posts on X, Shri Modi said:
“We are all devastated by the air tragedy in Ahmedabad. The loss of so many lives in such a sudden and heartbreaking manner is beyond words. Condolences to all the bereaved families. We understand their pain and also know that the void left behind will be felt for years to come. Om Shanti.”
“Visited the crash site in Ahmedabad today. The scene of devastation is saddening. Met officials and teams working tirelessly in the aftermath. Our thoughts remain with those who lost their loved ones in this unimaginable tragedy.”