প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অহমদাবাদকী নোংথক্কী খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম. পোকখাইখিবা মফমদা চৎখ্রে, খুদোংথিবা থৌদোক অসিগী মতুংদা চোকথবা লৈতনা হোৎনরিবা ওফিসিএলশিং অমসুং তীমশিংগা উনখ্রে
13 JUN 2025 10:53AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি অহমদাবাদতা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌরক্তা মশিং লাকঙমদ্রবা মীওইশিংনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। মখোয়না ফাওরিবা অৱাবা অমসুং নুংঙাইতবা অদু খঙলদুনা মহাক্না লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ঙসি অঙনবদা শ্রী মোদীনা অহমদাবাদতা পোকখাইখিবা মফমদা চৎতুনা হকথেংননা ফীভম য়েংশিনখ্রে। মহাক্না খুদোংথিবা থৌদোক অসিগী মতুংদা চোকথবা লৈতনা হোৎনরিবা ওফিসিএলশিং অমসুং ইমর্জেন্সী রেস্পোন্স তীমশিংগা উনখ্রে।
Xতা তোঙান তোঙানবা পোস্তশিংদা শ্রী মোদীনা হায়:
“অহমদাবাদতা থোকখিবা নোংথক্কী খুদোংথিবা থৌদোক অদুনা ঐখোয় পুম্নমক্তা অৱাবা পীরি। অসিগুম্বা খঙহৌদবা অমসুং থমোয় কাইনীংঙাই ওইবা থৌওং অমদা পুন্সি কয়া পীখমনখিবা অসি ৱাহৈ ওইনা ফোংদোকপা ঙমদে। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংশিংদা অৱাবা ফোংদোকচির। ঐখোয়না মখোয়গী অৱাবা অমসুং চহি কয়া মেনশিনবা ঙমদনা লৈহৌরগদবা অহাংবা অদু খঙই। ওম শান্তি।”
“ঙসি অহমদাবাদতা পোকখাইখিবা মফম অদুদা চৎখি। থৌদোক থোকফম অদু থমোয় কাইনীংঙাই ওই। থৌদোক অসিগী মতুংদা চোকথবা লৈতনা হোৎনরিবা ওফিসিএলশিং অমসুং তীমশিংবু উনখি। খন্থরুবদা অকিবা পোক্লবা থৌদোক অসিদা মখোয়গী ইমুংগী মীওই লৈখিদ্রবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in Ahmedabad Air Tragedy
PM visits crash site, meets officials and teams working tirelessly in the aftermath of the disaster
13 JUN 2025 10:53AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of numerous lives in the tragic air accident in Ahmedabad . He conveyed his condolences to the bereaved families, acknowledging the immense pain and loss they are enduring.
Earlier today, Shri Modi visited the crash site in Ahmedabad to assess the situation firsthand. He met with officials and emergency response teams working tirelessly in the aftermath of the disaster.
In separate posts on X, Shri Modi said:
“We are all devastated by the air tragedy in Ahmedabad. The loss of so many lives in such a sudden and heartbreaking manner is beyond words. Condolences to all the bereaved families. We understand their pain and also know that the void left behind will be felt for years to come. Om Shanti.”
“Visited the crash site in Ahmedabad today. The scene of devastation is saddening. Met officials and teams working tirelessly in the aftermath. Our thoughts remain with those who lost their loved ones in this unimaginable tragedy.”