প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মাওইজমগী অৱাবশিং কোকহন্নবা ফোর্সশিংনা পায়খৎলিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
21 MAY 2025 5:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোর্সশিংগী থবকশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে, মাওইজমগী অৱাবশিং কোকহন্নবা অমসুং ঐখোয়গী মীয়াম শান্তি লৈবা অমসুং চাউখৎপা পুন্সি অমা ফংনবা সরকারনা পায়খৎলিবা থবকশিং অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপা অসিগীদমক ঐখোয়গী ফোর্সশিংগীদমক চাউথোকচৈ। মাওইজমগী অৱাবশিং কোকহন্নবা অমসুং ঐখোয়গী মীয়াম শান্তি লৈবা অমসুং চাউখৎপা পুন্সি অমা ফংনবা সরকারনা থবক পায়খৎলে”।

Prime Minister's Office
Prime Minister hails the efforts of forces to eliminate the menace of Maoism
21 MAY 2025 5:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister Narendra Modi hailed the efforts of forces, reaffirming Government’s commitment to eliminate the menace of Maoism and ensuring a life of peace and progress for our people.
Responding to a post by Union Minister, Shri Amit Shah on X, Shri Modi said:
“Proud of our forces for this remarkable success. Our Government is committed to eliminating the menace of Maoism and ensuring a life of peace and progress for our people.”