প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘ৰোজগাৰ মেলা’ৰ অধীনত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২৬ এপ্ৰিলত চৰকাৰী বিভাগ আৰু সংগঠনসমূহত নৱ নিয়োজিত যুৱক-যুৱতীসকলক ৫১,০০০ তকৈয়ো অধিক নিযুক্তি পত্ৰ বিতৰণ কৰিব
25 APR 2025 6:55PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২৫ চনৰ ২৬ এপ্ৰিলৰ পুৱা প্ৰায় ১১ বজাত ‘ভিডিঅ' কনফাৰেন্স’ ব্যৱস্থাৰ জৰিয়তে বিভিন্ন চৰকাৰী বিভাগ আৰু সংগঠনসমূহত নৱ নিয়োজিত যুৱক-যুৱতীসকলক ৫১,০০০ তকৈয়ো অধিক নিযুক্তি পত্ৰ বিতৰণ কৰিব। তেওঁ অনুষ্ঠানটোত সমবেত লোকসকলক সম্বোধনো কৰিব।
নিযুক্তি সৃষ্টিক সৰ্বোচ্চ প্ৰাথমিতা প্ৰদানৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে দিয়া প্ৰতিশ্ৰুতিৰ সৈতে সংগতি ৰাখি দেশৰ ৪৭ টা স্থানত ১৫ সংখ্যক ‘ৰোজগাৰ মেলা’ অনুষ্ঠিত হ'ব। যুৱক-যুৱতীসকলক তেওঁলোকৰ সৱলীকৰণ আৰু ৰাষ্ট্ৰীয় বিকাশত কাৰ্যকৰীভাৱে অৰিহণা যোগোৱাৰ বাবে অৰ্থপূৰ্ণ সুযোগ প্ৰদান কৰিব।
সমগ্ৰ দেশৰ পৰা নিৰ্বাচিত নতুনকৈ নিযুক্তি লাভ কৰা সকলে ৰাজহ বিভাগ, কৰ্মচাৰী আৰু ৰাজহ অভিযোগ আৰু পেঞ্চন মন্ত্ৰালয়, গৃহ মন্ত্ৰালয়, ডাক বিভাগ, উচ্চ শিক্ষা বিভাগ, ৰে'ল মন্ত্ৰালয়, শ্ৰম আৰু নিযুক্তি মন্ত্ৰালয়কে ধৰি কেন্দ্ৰীয় চৰকাৰৰ বিভিন্ন মন্ত্ৰালয়/বিভাগসমূহত যোগদান কৰিব।

Prime Minister's Office
Under Rozgar Mela, PM to distribute more than 51,000 appointment letters to newly appointed youth in Government departments and organisations on 26th April
25 APR 2025 6:55PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will distribute more than 51,000 appointment letters to newly appointed youth in various Government departments and organisations on 26th April, 2025 at around 11 AM through video conferencing. He will also address the gathering on the occasion.
In line with Prime Minister's commitment to accord highest priority to employment generation, the 15th Rozgar Mela will be held at 47 locations across the country. It will provide meaningful opportunities to the youth for their empowerment and effectively contributing to national development.
The new recruits, selected from across the country will be joining the Central Government in various Ministries/Departments including Department of Revenue, Ministry of Personnel and Public Grievances and Pensions, Ministry of Home Affairs, Department of Posts, Department of Higher Education, Ministry of Railways, Ministry of Labour & Employment among others.