Prime Minister's Office
Under Rozgar Mela, PM to distribute more than 51,000 appointment letters to newly appointed youth in Government departments and organisations on 26th April
25 APR 2025 6:55PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will distribute more than 51,000 appointment letters to newly appointed youth in various Government departments and organisations on 26th April, 2025 at around 11 AM through video conferencing. He will also address the gathering on the occasion.
In line with Prime Minister's commitment to accord highest priority to employment generation, the 15th Rozgar Mela will be held at 47 locations across the country. It will provide meaningful opportunities to the youth for their empowerment and effectively contributing to national development.
The new recruits, selected from across the country will be joining the Central Government in various Ministries/Departments including Department of Revenue, Ministry of Personnel and Public Grievances and Pensions, Ministry of Home Affairs, Department of Posts, Department of Higher Education, Ministry of Railways, Ministry of Labour & Employment among others.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. না রোজগার মেলাগী মখাদা এপ্রীল 26 তা সরকারগী বিভাগশিং অমসুং সংস্থানশিংদা নৌনা খল্লবা নহাশিংদা এপোইন্তমেন্ত লেতর 51,000 দগী হেন্না য়েন্থোক্লগনি
25 APR 2025 6:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরন্দ্র মোদীনা রোজগার মেলাগী মখাদা এপ্রীল 26 কী চাওরাক্না অয়ুক্কী পুং 11 তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা তোঙান-তোঙানবা সরকারগী বিভাগশিং অমসুং সংস্থানশিংদা নৌনা খল্লবা নহাশিংদা এপোইন্তমেন্ত লেতর 51,000 দগী হেন্না য়েন্থোক্লগনি। মহাক্না থৌরম অদুদা তিল্লিবা মীওইশিংদা ৱা ঙাংগনি।
এম্প্লোয়মেন্ত জেনরেৎ তৌনবদা হায়েস্ত প্রাইওরিতী থম্নবা প্রধান মন্ত্রীগী ৱাশক্কী পরিংদা লৈবাক অসিগী মফম 47 দা 15 শুবা রোজগার মেলা পাংথোক্লগনি। মসিনা নহাশিংনা মরৈবাক চাওখৎনবগী থবকশিং তৌবদা মখোয়গী মপাঙ্গল হেনগৎহন্দুনা মঙম লৈনা থৌদাং লৌবদা ৱাহন্থোক লৈবা খুদোংচাবশিং ফংহনগনি।
অনৌবা থবক লৌবা অসিদা লৈবাক অসিদগী থবক খল্লবশিংনা দিপার্তমেন্ত ওফ রিভিন্যু, মিনিস্ত্রী ওফ পর্সোনেল এন্দ পব্লিক গ্রিভান্সেস এন্দ পেন্সন্স, মিনিস্ত্রী ওফ হোম এফেয়র্স, দিপার্তমেন্ত ওফ পোস্ত, দিপার্তমেন্ত ওফ হায়র এজুকেসন, মিনিস্ত্রী ওফ রেলৱেজ, মিনিস্ত্রী ওফ লেবর এন্দ এম্প্লোয়মেন্তনচিংবা তোবান-তোঙানবা মন্ত্রালয়/বিভাগশিংদা জোইন তৌরগনি।