নুপী অমসুং অঙাংশিংগী চাউখৎ থৌরাং মন্ত্রালয়
পোসন পাংথোকপা, লৈবাক অসি মশা ফগৎহনবা
পোসন পখৱারা ২০২৫ গী শক্তমশিং
22 APR 2025 3:34PM by PIB Imphal
মেত্রোগী লম্বীশিংদগী হৌরগা খুঙ্গংগী লৈরকশিং ফাওবদা, এপ্রিল ৮ দগী এপ্রিল ২২, ২০২৫ ফাওবা পোসন পখৱারা ২০২৫ না মচি ওইবা চীঞ্জাক অমসুং নুংঙাই-য়াইফবগী ৱাখল্লোন অমগা লোয়ননা ভারত অমতা ওইহল্লে। মসিগী ৭শুবা ইদিসন অসিদা, কেম্পেন অসিনা মমা অমসুং অঙাংগী মচি ওইবা চীঞ্জাক, বেনিফিসরিশিং দিজিতেলগী খুদোংচাবা ফংহনবা অমসুং অঙাংশিং নোইখৎপা লাকশিন্নবা মীৎয়েং থমখি। অঙ্গনৱাদি সেন্তরশিংদগী হৌরগা স্কুলশিং ফাওবা-সরকারদগী মীয়াম ফাওবা-চহি অসিগী পোসন পখৱারা অসি তেক্নোলোজি, অনৌবা থবক অমসুং চেকশিন্নবনা লমজিংদুনা মচি ওইবা চীঞ্জাক অসি লৈবাক্কী মিসন অমা ওন্থোক্লে। পোসন পখৱারা ২০২৫ থৱায় হাপখিবা থবকশিং য়েংনবা ঐখোয় ভারত শীনবা থুংবগী শক্তমশিং য়েংলসি।
হকচাং ফবা ভারত অমগী মাইকৈদা: তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা পাংথোকখিবা মীয়াম ৱাখল তাহনবগী থবকশিং
নাৎকী থৌরমশিংগী খুৎথাংদা মীয়াম ৱাখল তাহনবা
(হিমাচল প্রদেস)
(জম্মু অমসুং কাস্মির)
নুক্কদ নতক্কী খুৎথাংদা মীয়ামগা শম্নবা
অঙ্গনৱাদি ৱার্করশিংনা কনাগুম্বা অমতা চিৎথহন্দবা
মধ্য প্রদেস
অন্ধ্র প্রদেস
গুজরাত
চান্দিগর
চীঞ্জাক্কী থৌরম
হকচাং ইনখৎলকপা য়েংশিনবা
পোসন ত্রেক্তর এপ্প

Ministry of Women and Child Development
Celebrating Poshan, Nourishing Nation
Glimpses of Poshan Pakhwada 2025
22 APR 2025 3:34PM by PIB Delhi
From metro streets to village lanes, Poshan Pakhwada 2025 brought India together in a spirited celebration of nutrition and well-being from 8th to 22nd April 2025. In its 7th edition, the campaign focused on maternal and child nutrition, digital access for beneficiaries, and tackling childhood obesity. Driven by collective action from anganwadi centres to schools, from government to grassroots—this year’s Pakhwada turned nutrition into a nationwide mission powered by technology, creativity, and care. Let’s take a visual journey across India to witness the spirited activities that brought Poshan Pakhwada 2025 to life.
Towards a healthier India: Awareness activities in different states
Creating Awareness through Cultural Activities
Himachal Pradesh
Jammu & Kashmir
Reaching grassroot through Nukkad Natak
Anganwadi Workers ensuring no one is left behind
Madhya Pradesh Andhra Pradesh
Gujarat Chandigarh
Celebrating Food
Growth Monitoring
Poshan Tracker App
Click here to see PDF.