Prime Minister's Office
PM to participate in Navkar Mahamantra Divas on 9th April in New Delhi
In a global initiative, people from more than 108 countries to participate to foster peace, spiritual awakening, and universal harmony through the sacred Jain chant
07 APR 2025 5:24PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will participate in Navkar Mahamantra Divas on 9th April, at around 8 AM, at Vigyan Bhawan, New Delhi. He will also address the gathering on the occasion.
Navkar Mahamantra Divas is a momentous celebration of spiritual harmony and ethical consciousness that seeks to unite people through the collective chanting of the Navkar Mahamantra—the most revered and universal chant in Jainism. Rooted in the principles of non-violence, humility, and spiritual elevation, the mantra pays homage to the virtues of enlightened beings and inspires inner transformation. The Divas encourages all individuals to reflect on the values of self-purification, tolerance, and collective well-being. People from more than 108 countries will join the global chant for peace and togetherness.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এপ্রিল ৯দা ন্যু দিল্লীদা নবকর মহামন্ত্র দিবসতা শরুক য়াগনি
মালেমগী ওইবা অনৌবা খোঙথাং অমদা, লৈবাক ১০৮ হেনবদগী মীওইশিংনা জৈনগী শেংলবা মন্ত্রাগী খুত্থাংদা শান্তি, স্পিরিচুৱল এৱেকনিং অমসুং য়ুনিভর্সেল হার্মোনীগীদমক মসিদা শরুক য়ারগনি
07 APR 2025 5:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এপ্রিল ৯, ২০২০গী অয়ুক পুং ৮ রোম তাবদা ন্যু দিল্লীগী বিজ্ঞান ভবনদা নবকর মহামন্ত্র দিবসতা শরুক য়ারগনি। থৌরম অসিদা মহাক্না মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি।
নবকর মহামন্ত্র দিবস অসি জৈনিজমগী খ্বাইদগী শক্নাইরবা অমসুং য়ুনিভর্সেল ওইবা জৈন মন্ত্র, নবকর মহামন্ত্রপু পুন্না শোনমিন্নদুনা মীপুম খুদিংমকপু অমত্তা ওইনা পুনশিন্নবা হোৎনবা স্পিরিচুৱল হারমোনি অমসুং এথিকলগী কন্সিয়সনেসকী য়াম্না মরু ওইবা থৌরম অমনি। অহিংসা, মীনুংশি লৈবা অমসুং থাজবগী মগুনদা য়ুম্ফম ওইদুনা, মন্ত্র অসিনা মঙাল ফংলবা মীওইশিংগী মগুনশিংবু ইকাই খুম্নবা উৎলি অমসুং ইন্তর্নেল ত্রান্সফোর্মেসনবু পুক্নিং থৌগৎলি। দিবস অসিনা মীপুম খুদিংমকপু মশানা-মশাবু শেংদোকচবা, অখাং কনবা ঙাকপীহৈবা অমসুং অপুনবগী য়াইফ-থৌরাংগী মগুনশিং অদু য়েংশিন্নবা পুক্নিং থৌগৎলি। লৈবাক ১০৮ হেনবদগী লাকপা মীওইশিংনা মালেমগী ওইনা শান্তি অমসুং অমত্তা ওইবগী ‌ঈহৌদা শরুক য়ারগনি।