প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী হকশেল নুমিত্তা হেন্না মশা ম‌উ ফবা মালেম অমা শেম্নবা ৱাফম অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে
07 APR 2025 9:07AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী হকশেল নুমিত্তা হেন্না মশা ম‌উ ফবা মালেম অমা শেম্নবা ৱাফম অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে । শ্রী মোদীনা লৈবাক অসিনা অনা লায়েঙদা মীৎয়েঙ চঙখিগনি অমদি মীয়াম মশা ম‌উ ফনা লৈনবা শেল থাদখিগনি হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা অসুম্না ইখি:
“মালেমগী হকশেলগী নুমিৎসিদা, হেন্না মশা ম‌উ ফবা মালেম অমা শেম্নবা ঐখোয়গী খোঙফম অমুক হন্না চেৎশিনমিন্নরসি। ঐখোয়গী লৈঙাক্না অনা লায়েঙদা মীৎয়েঙ চঙখিগনি অমদি মীয়াম মশা ম‌উ ফনা লৈনবা শেল থাদখিগনি। হকচাং ফবনা মাঙদা চঙশিনবা খুন্নাই খুদিংমক্কী য়ুম্ফম্নি!”

Prime Minister's Office
Prime Minister reaffirms commitment to build a healthier world on World Health Day
07 APR 2025 9:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has reaffirmed commitment to build a healthier world on World Health Day. Shri Modi said that government will keep focusing on healthcare and invest in different aspects of people’s well-being. Good health is the foundation of every thriving society.
The Prime Minister wrote on X;
“On World Health Day, let us reaffirm our commitment to building a healthier world. Our Government will keep focusing on healthcare and invest in different aspects of people’s well-being. Good health is the foundation of every thriving society!”