Prime Minister's Office
PM condoles the passing of legendary actor and filmmaker Shri Manoj Kumar
04 APR 2025 8:34AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the passing of legendary actor and filmmaker Shri Manoj Kumar. He hailed the actor as an icon of Indian cinema, particularly remembered for his patriotic zeal reflected in his films.
He wrote in a post on X:
“Deeply saddened by the passing of legendary actor and filmmaker Shri Manoj Kumar Ji. He was an icon of Indian cinema, who was particularly remembered for his patriotic zeal, which was also reflected in his films. Manoj Ji's works ignited a spirit of national pride and will continue to inspire generations. My thoughts are with his family and admirers in this hour of grief. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না লিজেন্দরী এক্তর অমসুং ফিলম্মেকর, শ্রী মনোজ কুমারনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
04 APR 2025 8:34AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি লিজেন্দরী এক্তর অমসুং ফিলম্মেকর, শ্রী মনোজ কুমারনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না এক্তর অসিবু ভারতকী সিনিমাগী আইকোন অমা ওইনা থাগৎখি, মহাক অসি মরুওইনা মহাক্কী ফিলমশিংদা উবা ফংলিবা মহাক্কী মরৈবাক নিংজবা, নুংশিজবগী মতৌ অদুগীদমক্তা নিংশিংনখি।
মহাক্না Xকী পোস্ত অমদা শুম্না ইরকখি:
“লিজেন্দরী এক্তর অমসুং ফিলম্মেকর, শ্রী মনোজ কুমারনা লৈখিদবদা থমোই নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক অসি ভারতকী সিনিমাগী আইকোন অমা ওইখি, মহাক অসি মরুওইনা মহাক্কী ফিলমশিংদা উবা ফংলিবা মহাক্কী মরৈবাক নিংজবা, নুংশিজবগী মতৌ অদুগীদমক্তা নিংশিংনখি। মনোজ জীগী থবকশিং অদুনা লৈবাক অসিগীদমক্তা চাউথোকচবগী ৱাখল্লোন কয়া পোকহনখি অমসুং তুংগী মীরোলশিংবুশু লেপ্তনা পুক্নিং থৌগৎখিগনি। অসিগুম্বা ৱারবা পুংফম অসিদা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমদি মহাকপু নুংশিজবশিংগা লোইননা মখোয়গী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”