প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে প্ৰতিৰক্ষা নিৰ্মাণত আত্মনিৰ্ভৰশীলতা আৰু বিশ্বজনীন নেতৃত্বৰ দিশত ভাৰতৰ যাত্ৰাৰ প্ৰশংসা কৰে
01 APR 2025 7:35PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি প্ৰতিৰক্ষা নিৰ্মাণত আত্মনিৰ্ভৰশীলতা আৰু বিশ্বজনীন নেতৃত্বৰ দিশত ভাৰতৰ যাত্ৰাৰ প্ৰশংসা কৰে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী ৰাজনাথ সিঙে এক্সত কৰা পোষ্টত প্ৰতিক্ৰিয়া প্ৰকাশ কৰি তেওঁ কয়:
“এয়া বাস্তৱত প্ৰতিৰক্ষা নিৰ্মাণত আত্মনিৰ্ভৰশীলতা আৰু বিশ্বজনীন নেতৃত্বৰ দিশত আমাৰ যাত্ৰাত এক গৌৰৱপূৰ্ণ মাইলৰ খুঁটি!”

Prime Minister's Office
PM hails India’s journey towards self-reliance and global leadership in defence manufacturing
01 APR 2025 7:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today hailed India’s journey towards self-reliance and global leadership in defence manufacturing
Responding to a post by Union Minister Shri Rajnath Singh on X, he stated:
“This is indeed a proud milestone in our journey towards self-reliance and global leadership in defence manufacturing!”