Prime Minister's Office
PM hails India’s journey towards self-reliance and global leadership in defence manufacturing
01 APR 2025 7:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today hailed India’s journey towards self-reliance and global leadership in defence manufacturing
Responding to a post by Union Minister Shri Rajnath Singh on X, he stated:
“This is indeed a proud milestone in our journey towards self-reliance and global leadership in defence manufacturing!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দিফেন্স মেন্যুফেকচরিংদা মরোদোম লেপচবা ঙম্বা অমসুং মালেমগী লুচিংবা ওইনবা মাইকৈদা চংশিল্লিবা ভারতকী খোঙচৎ অসিবু থাগৎখ্রে
01 APR 2025 7:35PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি দিফেন্স মেন্যুফেকচরিংদা মরোদোম লেপচবা ঙম্বা অমসুং মালেমগী লুচিংবা ওইনবা মাইকৈদা চংশিল্লিবা ভারতকী খোঙচৎ অসিবু থাগৎখ্রে।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহনা তৌখিবা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা মহাক্না হায়খি:
“দিফেন্স মেন্যুফেকচরিংদা মরোদোম লেপচবা ঙম্বা অমসুং মালেমগী লুচিংবা ওইনবা মাইকৈদা চংশিল্লিবা ঐখোয়গী খোঙচৎ অসিদা মসি তশেংনা য়াম্না চাউথোকচনীংঙাই ওইবা মায়পাকপা অমনি!”