প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ইদ-উল-ফিতরগী নুমিৎ অসিগীদমক্তা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
31 MAR 2025 9:08AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেনদ্র মোদীনা ঙসি ইদ-উল-ফিতরগী নুমিৎ অসিগীদমক্তা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না অসুম্না ইরকখি:
“ইদ-উল-ফিতরগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
কুম্মৈ অসিনা ঐখোয়গী খুনাই অসিদা অশা, নুংশি-চান্ননা লৈমিন্নবা অমসুং মীনুংশি লৈবা পুকচেল চাউবগী ৱাখল্লোন অসিবু পুরকপা ওইরসনু। নখোয়না হোৎনরুবা খুদিংদা নুংঙাই-য়াইফবা অমসুং মাইপাকপা পুরকপা ওইরসনু।
ইদ মুবারক”

Prime Minister's Office
PM greets everyone on occasion of Eid-ul-Fitr
31 MAR 2025 9:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi greeted everyone on the occasion of Eid-ul-Fitr today.
In a post on X, he wrote:
“Greetings on Eid-ul-Fitr.
May this festival enhance the spirit of hope, harmony and kindness in our society. May there be joy and success in all your endeavours.
Eid Mubarak!”