Prime Minister's Office
PM visits Smruti Mandir in Nagpur
30 MAR 2025 11:48AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today visited Smruti Mandir in Nagpur. During the visit, he paid homage to Dr. K B Hedgewar and Shri M S Golwalkar.
In a post on X, he wrote:
“Visiting Smruti Mandir in Nagpur is a very special experience.
Making today’s visit even more special is the fact that it has happened on Varsha Pratipada, which is also the Jayanti of Param Pujya Doctor Sahab.
Countless people like me derive inspiration and strength from the thoughts of Param Pujya Doctor Sahab and Pujya Guruji. It was an honour to pay homage to these two greats, who envisioned a strong, prosperous and culturally proud Bharat.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নাগপুরগী স্ম্রুতী মন্দিরদা চৎখ্রে
30 MAR 2025 11:48AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নাগপুরগী স্ম্রুতী মন্দিরদা ঙসি চৎখ্রে। মহাক্কী খোঙচৎ অসিদা মহাক্না দাঃ কে.বি. হেদগেৱর অমসুং শ্রী এম.এস. গোলৱালকরগী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎখি।
মহাক্না X কী পোস্ত অমদা অসুম্না ইখিঃ
“নাগপুরগী স্ম্রুতী মন্দিরদা চৎলুবসি য়াম্না নুংঙাইবা মতৌ অমনি।
পরম পুজ্য দাক্তর সাহেবকী মপোক নুমিৎ ওইরিবা বর্শা প্রতিপারাদা ঐহাক্কী ঙসিগী খোঙচৎ তাবসিনা হেন্না মশক থোকহল্লে।
পরম পুজ্য দাক্তর সাহেব অমসুং পুজ্য গুরুজীগী ৱাখল্লোন্দগী মশিং থীঙমদ্রবা ঐহাক্কুম্বা মীওই কয়ানা পাঙ্গল অমসুং ইথিল লৌরিবনি। মপাঙ্গল লৈবা, নুংঙাই য়াইফবা অমসুং নাৎ ফজবা ভারত অমগী শক্তম য়েংবীরম্বা মখোয়গুম্বা অথোইবা মীওই অনিগী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎচবসি ঐহাক্কী লাইবক ফবনি”।