ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଯକ୍ଷ୍ମା ବିରୋଧୀ ଲଢ଼େଇକୁ ସୁଦୃଢ଼ କରିବା ପାଇଁ ତୃଣମୂଳ ସ୍ତରରେ ପ୍ରୟାସକୁ ପ୍ରଶଂସା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
26 MAR 2025 3:51PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଭାରତର ଯକ୍ଷ୍ମା ନିରାକରଣ ମହତ୍ୱାକାଂକ୍ଷୀ ମିଶନରେ ଯୋଗଦାନ କରିଥିବା ପ୍ରତ୍ୟେକଙ୍କୁ ହୃଦୟର ସହିତ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ସେ ଏକ ସୁସ୍ଥ ଏବଂ ଯକ୍ଷ୍ମାମୁକ୍ତ ଭାରତ ପାଇଁ ପଥ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରୁଥିବା ତୃଣମୂଳ ସ୍ତରରେ ପ୍ରୟାସର ବର୍ଦ୍ଧିତ ଗତି ଉପରେ ଗୁରୁତ୍ୱାରୋପ କରିଛନ୍ତି ।
କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଜେ.ପି. ନଡ୍ଡାଙ୍କ ପକ୍ଷରୁ କରାଯାଇଥିବା ଏକ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟର ଉତ୍ତର ଦେଇ ସେ ଲେଖିଛନ୍ତି:
“ଯକ୍ଷ୍ମା ବିରୁଦ୍ଧରେ ଲଢ଼େଇକୁ ମଜବୁତ କରୁଥିବା ଏବଂ ଯକ୍ଷ୍ମାମୁକ୍ତ ଭାରତ ପାଇଁ ଯୋଗଦାନ ଦେଉଥିବା ସମସ୍ତଙ୍କୁ ମୁଁ ପ୍ରଶଂସା କରୁଛି । ଏହା ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଯେ ଏହି ପ୍ରୟାସ କିପରି ତୃଣମୂଳ ସ୍ତରରେ ଅଗ୍ରଗତି କରୁଛି ଏବଂ ଏହା ଦ୍ୱାରା ଏକ ସୁସ୍ଥ ଭାରତର ନିର୍ମାଣ ସୁନିଶ୍ଚିତ ହେଉଛି ।”

Prime Minister's Office
PM commends grassroots efforts in strengthening the fight against Tuberculosis
26 MAR 2025 3:51PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his heartfelt appreciation to everyone contributing to India’s ambitious mission of eradicating tuberculosis. He emphasized the growing momentum of grassroots efforts that are paving the way for a healthier and TB-free India.
Responding to a post by Union Minister, Shri JP Nadda on X, he wrote:
“I compliment all those who are strengthening the fight against TB and contributing to a #TBMuktBharat. It is noteworthy how this effort is gaining momentum at the grassroots level, thus ensuring a healthier India.”