Prime Minister's Office
PM commends grassroots efforts in strengthening the fight against Tuberculosis
26 MAR 2025 3:51PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his heartfelt appreciation to everyone contributing to India’s ambitious mission of eradicating tuberculosis. He emphasized the growing momentum of grassroots efforts that are paving the way for a healthier and TB-free India.
Responding to a post by Union Minister, Shri JP Nadda on X, he wrote:
“I compliment all those who are strengthening the fight against TB and contributing to a #TBMuktBharat. It is noteworthy how this effort is gaining momentum at the grassroots level, thus ensuring a healthier India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ত্যুবরকুলোসিসকী মায়োক্তা লান্থেংনরিবা অসি মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা গ্রাসরুতশিংগী খোঙথাংশিংবু শীংথাখ্রে
26 MAR 2025 3:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ত্যুবরকুলোসিস মুথৎনবা ভারতকী অচৌবা মিসনদা শরুক তম্বগীদমক মীপুম খুদিংমক্তা থমোয় শেংনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না মশা-মউ ফবা অমা অমসুং TB-ফ্রী ওইবা ভারত অমগীদমক লম্বী য়াৎপদা গ্রাসরুতশিংগী খোঙথাংশিং খোঙজেল য়াংনা খুমাং চাউশিল্লি হায়না ফোংদোকখ্রে।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, জে.পি. নদ্দানা তৌখিবা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা মহাক্না ইখি:
“TBগী মায়োক্তা লান্থেংনবা অসি মপাঙ্গল কনখৎহল্লিবা অমসুং #TBMuktBharat অমা ওইহন্নবা শরুক তম্মিবা মীপুম খুদিংমক্তা ঐহাক্না থাগৎপা ফোংদোকচরি। গ্রাসরুতকী থাক্তা খোঙথাং অসিনা চাউনা খুমাং চাউশিল্লিবা অসি শীংথানীংঙাই ওই মসিনা মশা-মউ ফবা ভারত অমা ওইহল্লি।”