Ministry of Corporate Affairs
Ministry of Corporate Affairs to Host Another Dynamic Candidate Open House for PM Internship Scheme
The interactive Open House, involving industry experts, to give real-time answers to applicants’ queries
26 MAR 2025 2:38PM by PIB Delhi
Building on the success of its previous sessions, the Ministry of Corporate Affairs (MCA) is set to host another Candidate Open House for the PM Internship Scheme on 27th March 2025. As part of the ministry’s ongoing commitment to supporting and engaging eligible candidates, this interactive forum will offer invaluable insights and real-time answers to applicants’ most pressing questions. Held on a weekly basis, these Open Houses serve as a crucial touchpoint for aspirants navigating the application process.
What makes this upcoming session particularly exciting is a special segment featuring industry experts who will provide in-depth guidance on the value of internships, career-building strategies, and professional growth. Additionally, successful interns from previous cohorts will share their personal experiences, offering firsthand perspectives on how the PM Internship Scheme has propelled their careers forward. This exclusive segment promises to be especially beneficial for aspiring candidates.
To ensure a structured and productive discussion, candidates were encouraged to submit their queries in advance through a dedicated online link shared via email. This approach allows moderators to address the most common concerns effectively, while also ensuring that live queries raised during the session receive timely responses.
Addressing these queries will be a panel of experts, including the MCA senior officials, project management team for policy and procedural concerns and technical specialists from BISAG, the ministry’s technical partner.
The Ministry of Corporate Affairs remains dedicated to fostering transparency, open communication, and a seamless experience for all applicants of the PM Internship Scheme. By continuously engaging with candidates through these Open Houses, the MCA aims to empower young professionals and ensure they make the most of this prestigious opportunity.
Don’t miss this opportunity to gain clarity and expert advice! Mark your calendar for 27th March 2025 and stay tuned for more updates from the Ministry of Corporate Affairs.
Please register for the Open House at the below mentioned link:
https://mcavc.webex.com/weblink/register/r4776dc552578b74c64f5b9eee3d8a716

কোর্পোরেৎ এফিয়র্স মন্ত্রালয়
কোর্পোরেত এফিয়র্স মন্ত্রালয়না পি.এম. ইন্তর্নশিপ স্কীমগীদমক্তা দাইনামিক কেন্দিদেত ওপন হাউস অতোপ্পা অমশু শিল্লগনি
ইন্দস্ত্রী এক্সপর্তশিংনা শরুক য়াবা ইন্তরেক্তিব ওইবা ওপন হাউস অসিনা এপ্লিকেন্তশিংগী ৱাহংগী পাউখুম খুদক্তা পীরগনি
26 MAR 2025 2:38PM by PIB Imphal
মমাংগী সেসনদা মাইপাকপা অমা ওইখিবনা, কোর্পোরেত এফরিয়র্স মন্ত্রালয় (MCA)না ২০২৫গী মার্চ ২৭তা পি.এম. ইন্তর্নশিপ স্কীমগীদমক্তা কেন্দিদেত ওপন হাউস অমশু শিল্লগনি। মতিকচাবা কেন্দিদেতশিংবু সপোর্ত তৌনবা অমসুং এনগেজ তৌনবা মন্ত্রালয় অসিনালেপ্লিবা ফিরেপ অদুগী শরুক অমা ওইনা মসিগী ফোরম অসিনা মপাল নাইদ্রবা ৱাখল-লৌশিংশিং অমসুং কেন্দিদেতশিংগী খ্বাইদগী হেন্না মরু ওইবা ৱাহংশিংগী পাউখুম খুদক্তা পীরগনি। চয়োলগী ওইনা পাংথোকপা, মসিগী ওপন হাউস অসিনা এপ্লিকেশন থাজিল্লবা মসিবু পামজবা কেন্দিদেতশিংগীদমক্তদি য়াম্না মরু ওইবা খুদোংচাবা অমা ওইনা পীবীরি।
লাক্কদৌরিবা সেসন অসিবু থোইদোক-হেন্দোক্না নুংঙাইগদবা অমা ওইহল্লিবসি, মসিদা ইন্তর্নশিপকী মরু ওইবা, করিয়র শেমগৎনবগী স্ত্রেতেজীশিং, অমসুং প্রোফেস্নেল গ্রোথকী মতাংদা য়াম্না মনুং হুৎনা লমজিং-লমতাক পীবীগদৌরিবা ইন্দস্ত্রীগী এক্সপর্তশিংনা শরুক য়াবা অখন্নবা তাঙ্কক অমা মসিদা য়াওরি। মসিগী মথক্তা, মমাংদা শরুক য়াখিবা মাইপাক্লবা ইন্তর্নশিংনা মখোয়গী পার্সোনেল এক্সপরিয়েন্সশিং শিয়র তৌদুনা পি.এম. ইনতর্নশিপ স্কীম অসিনা মখোয়গী কেরিয়র অদুবু করম্না মাংলোমদা পুখৎলকখিবগে হায়বগী মতাংদা হকথেংননা পাউদম পীরগনি। মসিগী অকন্নবা সেগমেন্ত অসিনা থৱায় য়াওজবা কেন্দিদেতশিংগীদমক্তদি য়াম্না কান্নহল্লগনি।
নিংথিনা শেম-শারবা অমসুং য়াম্না কান্নবা দিস্কসন অমা ওইহন্নবগীদমক্তা কেন্দিদেতশিংদা তৌবা ইমেলগী খুত্থাংদা শিয়র অখন্নবা ওনলাইন লিঙ্ককী খুত্থাংদা মাংজৌননা মখোয়না হংনিংলিবা ৱাহংশিং অদু থাজিন্নবা হায়রি। মসিগী খোংথাং অসিনা মোদরেতরশিং অনম্বা ৱাফমশিং অদু য়াম্না কোম্না অমসুং লাইনা খ্বাইদগী হেন্না ফবা মওংদা পাউখুম পীবা ঙম্বদা নত্তনা সেসন অদুদা হংলকপা লাইব ক্বেরীশিং অদুবুশু মতম চানা পাউখুম পীবা ঙমহল্লগনি।
ৱাহংশিং অদুগী পাউখুম পীনবগীদমক্তা MCAগী সেনিয়র ওফিসিয়েলশিং, পোলিসী অমসুং প্রোসিজরগা মরি লৈনবা প্রোজেক্ত মেনেজমেন্ত তীম অমসুং মন্ত্রালয় অসিগী তেক্নিকেল পার্তনর, BISAGতগী তেক্নিকেল স্পিস্যেলিস্তশিং য়াওনা এক্সপর্তশিংগী পেনেল লৈগনি।
কোর্পোরেত এফিবর্স মন্ত্রালয়না পি.এম. ইন্তর্নশিপ স্কীমগী এপ্লিকেন্ত খুদিংমক্কীদমক্তা ত্রান্সপরেন্সী, ওপন কম্যুনিকেশন অমসুং অথিংবা-অপনবা লৈতবা এক্সপরিবেন্স অমা লৈহন্নবগীদমক্তা অচেৎপা ফিরেপ লৌরি। অসিগুম্বা ওপন হাউসশিং অসিগী খুত্থাংদা কেন্দিদেতশিংগা তোইনা ৱারি-ৱাতাই শানদুনা, MCAনা নহা ওইরিবা প্রোফেস্নেলশিংবু এমপাৱর তৌনবা অমসুং মখোয়দা অসিগুম্বা য়াম্না তাংনা ফংবা মমল বাম্লবা খুদোংচাবশিং অসিদগী খ্বাইদগী হেন্না ফবা মওংদা খুদোংচাবশিং লৌহন্নবগী পান্দম থম্লি।
ক্লেরিতী ফংনবা অমসুং এক্সপর্তশিংগী এদভাইস ফংনবা তাম্জা অসিবু মাংহনবীগনু! ২০২৫ মার্চকীদমক্তা অদোমগী কেলেন্দরদা মার্ক তৌশিনবীয়ু অমসুং কোর্পোরেত এফিয়র্স মন্ত্রালয়দগী অহেনবা অপদেতশিংগীদমক্তা পাউ লৌবীয়ু।
মখাদা পীরিবা লিঙ্ক অসিদা ওপন হাউসকীদমক্তা রেজিস্তর তৌবীয়ু:
https://mcavc.webex.com/weblink/register/r4776dc552578b74c64f5b9eee3d8a716