প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰীযুত বিল গেটছে প্ৰধানমন্ত্ৰীক সাক্ষাৎ কৰে
19 MAR 2025 7:21PM by PIB Guwahati
শ্ৰীযুত বিল গেটছে আজি নতুন দিল্লীত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে। শ্ৰীযুত বিল গেটছে কয় যে ভাৰতৰ উন্নয়ন, ২০৪৭ @ বিকশিত ভাৰতৰ পথ আৰু স্বাস্থ্য, কৃষি, এআই আৰু অন্যান্য ক্ষেত্ৰত আজি প্ৰভাৱ সৃষ্টি কৰা অন্যান্য ক্ষেত্ৰত ৰোমাঞ্চকৰ উন্নতি সন্দৰ্ভত তেওঁ প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীৰ সৈতে এক মহান আলোচনাত মিলিত হয়।
শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে তেওঁ শ্ৰীবিল গেটছৰ সৈতে আগন্তুক প্ৰজন্মৰ বাবে এক উন্নত ভৱিষ্যত গঢ়ি তোলাৰ দিশত প্ৰযুক্তি, উদ্ভাৱন আৰু স্থিৰতাকে ধৰি বিভিন্ন বিষয়ৰ মত-বিনিময় কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে;
"সদায় হোৱাৰ দৰেই বিল গেটছৰ সৈতে এক উৎকৃষ্ট বৈঠক অনুষ্ঠিত হয়। আমি আগন্তুক প্ৰজন্মৰ বাবে এক উন্নত ভৱিষ্যত গঢ়ি তোলাৰ দিশত প্ৰযুক্তি, উদ্ভাৱন আৰু স্থিৰতাকে ধৰি বিভিন্ন বিষয় সন্দৰ্ভত কথা পাতিছিলোঁ।"

Prime Minister's Office
Mr. Bill Gates meets Prime Minister
19 MAR 2025 7:21PM by PIB Delhi
Mr. Bill Gates met Prime Minister, Shri Narendra Modi today in New Delhi. Mr. Bill Gates said that he had a great discussion with Prime Minister, Modi about India’s development, the path to Viksit Bharat @ 2047, and exciting advancements in health, agriculture, AI, and other sectors that are creating impact today.
Shri Modi said that he has spoken about diverse issues including tech, innovation and sustainability towards making a better future for the coming generations with Mr. Bill Gates.
The Prime Minister posted on X;
“As always, an excellent meeting with Bill Gates. We spoke about diverse issues including tech, innovation and sustainability towards making a better future for the coming generations.”