প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী বিল গেতসনা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
19 MAR 2025 7:21PM by PIB Imphal
শ্রী বিল গেতসনা নই দিল্লীদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে। শ্রী বিল গেতসনা ভিক্সিত ভারত @ 2047 গী মাইকৈদা ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংগী মতাংদা অমসুং হকশেল, লৌউ-শিংউ, AI অমসুং ঙসিগী মতম অসিদা খ্বাইদগী হেন্না অহোংবা পুরক্লিবা অতোপ্পা সেক্তরশিংগী খুমাং চাউশিনবগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী, মোদীগা য়াম্না নুংঙাইরবা ৱারি-ৱাতাই কয়া অমা শানখি হায়না হায়খি।
শ্রী মোদীনা হায়খিম মদুদি মহাক্না তুংগী মীরোলগীদমক্তা হেন্না অফবা তুংলমচৎ অমা শেম্নবগী মাইকৈদা তেক, ইন্নোভেসন অমসুং সস্তেনেবিলিতী য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হিরম কয়া অমগী মতাংদা বিল গেতসতা ৱারি শাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না থাগৎলকখি;
“মহৌশাগুম্না বিল গেতসকা য়াম্না নুংঙাইরবা মীফম অমা পাংথোকখ্রে। ঐখোয়না তুংগী মীরোলগীদমক্তা হেন্না অফবা তুংলমচৎ অমা শেম্নবগী মাইকৈদা তেক, ইন্নোভেসন অমসুং সস্তেনেবিলিতী য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হিরম কয়া অমগী মতাংদা ৱারি শানখি”

Prime Minister's Office
Mr. Bill Gates meets Prime Minister
19 MAR 2025 7:21PM by PIB Delhi
Mr. Bill Gates met Prime Minister, Shri Narendra Modi today in New Delhi. Mr. Bill Gates said that he had a great discussion with Prime Minister, Modi about India’s development, the path to Viksit Bharat @ 2047, and exciting advancements in health, agriculture, AI, and other sectors that are creating impact today.
Shri Modi said that he has spoken about diverse issues including tech, innovation and sustainability towards making a better future for the coming generations with Mr. Bill Gates.
The Prime Minister posted on X;
“As always, an excellent meeting with Bill Gates. We spoke about diverse issues including tech, innovation and sustainability towards making a better future for the coming generations.”