প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তপু স্পেসিয়েল ওলীমপিক্স ৱার্ল্দ ৱিন্তর গেমসতা মেদল ৩৩ লৌরকপগীদমক্তা ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তপু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
18 MAR 2025 2:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইতলীগী তুরিনদা পাংথোকখিবা ২০২৫ স্পেসিয়ল ওলীমপিক্স ৱার্ল্দ ৱিন্তর গেমসতা ভারতকী এথলেতশিংগী ময়ামদগী থোইদোক-হেন্দোকপা পার্ফোর্মেন্সকীদমক্তা থাগৎখ্রে। ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তনা মেদল ৩৩ পুরক্তুনা মালেমগী থাক্তা লৈবাক অসিগী মাই পুরক্লে।
শ্রী মোদীনা ঙসি পার্লিয়ামেন্ততা এথলেতশিং অদুবু উনখি অমসুং মখোয়গী হোৎনবা কনবা অমসুং মাইপাকপা অদুগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না ইরকখি;
“ইতলীগী তুরিনদা পাংথোকখিবা স্পেসিয়ল ওলীমপিক্স ৱার্ল্দ ৱিন্তর গেমসতা লৈবাক অসিগী মাই পুরকখিবা এখোয়গী এথলেতশিংবু ঐহাক্না য়াম্না চাউথোকচৈ! ঐখোয়গী থোইদোক-হেন্দোক্না শিংথানিংঙাই ওইরবা কন্তিঞ্জেন্তনা মেদল য়ুমদা মেদল ৩৩ পুরক্লে।
পার্লিয়ামেন্ততা এথলেতশিং অদুবু উনখি অমসুং মখোয়গী মাইপাকপশিং অদুগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি।
@SpecialOlympics”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian Contingent for winning 33 Medals at Special Olympics World Winter Games
18 MAR 2025 2:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the outstanding performance of Indian athletes at the Special Olympics World Winter Games 2025 held in Turin, Italy. The Indian contingent brought home 33 medals, making the nation proud on the global stage.
Shri Modi met the athletes in Parliament today and congratulated them for their dedication and achievements.
The Prime Minister wrote on X;
“I am immensely proud of our athletes who have brought glory to the nation at the Special Olympics World Winter Games held in Turin, Italy! Our incredible contingent has brought home 33 medals.
Met the contingent in Parliament and congratulated them for their accomplishments.
@SpecialOlympics”