ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏକ ବିକଶିତ ଭାରତ ଗଠନରେ ଅସାଧାରଣ ମହିଳାଙ୍କ ଅବଦାନକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
08 MAR 2025 11:54AM by PIB Bhubaneshwar
ଚଳିତ ଅନ୍ତର୍ଜାତୀୟ ମହିଳା ଦିବସ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିଭିନ୍ନ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଅଗ୍ରଗତି କରୁଥିବା ମହିଳାମାନଙ୍କୁ ତାଙ୍କର ସୋସିଆଲ ମିଡିଆ ପ୍ଲାଟଫର୍ମ ହସ୍ତାନ୍ତର କରି ସମଗ୍ର ଭାରତରେ ମହିଳାଙ୍କ ଅତୁଳନୀୟ ଅବଦାନକୁ ପାଳନ କରିବା ଦିଗରେ ଏକ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ପଦକ୍ଷେପ ନେଇଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଥିଲେ ଯେ ସକାଳୁ ଆମେ ଅସାଧାରଣ ମହିଳାମାନଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ପ୍ରେରଣାଦାୟକ ପୋଷ୍ଟ ଦେଖୁଛୁ ଯେଉଁମାନେ ସେମାନଙ୍କର ନିଜ ଯାତ୍ରା ଅଂଶୀଦାର କରୁଛନ୍ତି ଏବଂ ଅନ୍ୟ ମହିଳାମାନଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଦେଉଛନ୍ତି । ସେମାନଙ୍କ ଦୃଢ଼ ସଂକଳ୍ପ ଓ ସଫଳତା ଆମକୁ ମହିଳାମାନଙ୍କର ଅସୀମ ସାମର୍ଥ୍ୟକୁ ମନେ ପକାଇଦିଏ। ଆଜି ଏବଂ ପ୍ରତିଦିନ ଆମେ ଏକ ବିକଶିତ ଭାରତ ଗଠନରେ ସେମାନଙ୍କ ଅବଦାନକୁ ପାଳନ କରୁଛୁ ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଥିଲେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
ସକାଳୁ ଆପଣମାନେ ସମସ୍ତେ ଅସାଧାରଣ ମହିଳାଙ୍କ ପ୍ରେରଣାଦାୟକ ପୋଷ୍ଟ ଦେଖିଛନ୍ତି ଏବଂ ନିଜ ଯାତ୍ରାକୁ ଅଂଶୀଦାର କରୁଛନ୍ତି ଏବଂ ଅନ୍ୟ ମହିଳାମାନଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଦେଉଛନ୍ତି । ଏହି ମହିଳାମାନେ ଭାରତର ବିଭିନ୍ନ ପ୍ରାନ୍ତରୁ ଆସିଛନ୍ତି ଏବଂ ବିଭିନ୍ନ କ୍ଷେତ୍ରରେ କୃତିତ୍ୱ ଅର୍ଜନ କରିଛନ୍ତି, ଏଥିରେ ଗୋଟିଏ ଅନ୍ତର୍ନିହିତ ବିଷୟବସ୍ତୁ ରହିଛି - ଭାରତର ନାରୀ ଶକ୍ତିର ଦକ୍ଷତା ।
ସେମାନଙ୍କର ସଂକଳ୍ପ ଏବଂ ସଫଳତା ଆମକୁ ମହିଳାମାନଙ୍କର ଅସୀମ ସମ୍ଭାବନାକୁ ମନେ ପକାଇଦିଏ । ଆଜି ଏବଂ ପ୍ରତିଦିନ ଆମେ ଏକ ବିକଶିତ ଭାରତ ଗଠନରେ ସେମାନଙ୍କ ଅବଦାନକୁ ସମ୍ମାନ କରୁଛୁ।

Prime Minister's Office
Prime Minister celebrates the contributions of extraordinary women in shaping a Viksit Bharat
08 MAR 2025 11:54AM by PIB Delhi
On this International Women’s Day, Prime Minister Shri Narendra Modi has taken a significant step in celebrating the immense contributions of women across India by handing over his social media platforms to women who are making remarkable strides in diverse fields.
Shri Modi stated that since morning we are seeing inspiring posts by extraordinary women sharing their own journeys and inspiring other women. "Their determination and success remind us of the boundless potential women hold. Today and every day, we celebrate their contributions in shaping a Viksit Bharat" the Prime Minister added.
The Prime Minister posted on X:
"Since morning, you’ve all seen inspiring posts by extraordinary women sharing their own journeys and inspiring other women. These women belong to different parts of India and have excelled in different areas, but there’s one underlying theme - the prowess of India’s Nari Shakti.
Their determination and success remind us of the boundless potential women hold. Today and every day, we celebrate their contributions in shaping a Viksit Bharat."