প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মার্চ 6তা উত্তরাখন্দদা চৎকনি
পি.এম.না মুখৱাদা গঙ্গা ইমাগী নীংথম খুভমদা থৌনিগনি
05 MAR 2025 11:18AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মার্চ 6তা উত্তরাখন্দদা চৎকনি। অয়ুক পুং 9:30 রোম তারকপদা মহাক্না মুখৱাদা গঙ্গা ইমাগী নীংথম খুভমদা পুজা অমসুং দর্শন তৌগনি। অয়ুক পুং 10:40 রোম তারকপদা মহাক্না ত্রেক অমসুং বাইক রেল্লী অমা লমথাগনি অমসুং হর্সিলদা মীয়ামগী ওইবা থৌরম অমদা ৱাসু ঙাংগনি।
উত্তরাখন্দ সরকারনা চহি অসিদা ৱিন্তর তুরিজম প্রোগ্রাম অমা হৌদোক্কনি। ভক্তা লিশিং কয়ানা গঙ্গোত্রী, য়মুনোত্রী, কেদারনাথ, অমসুং বদ্রীনাথকী নীংথম খুভমশিংদসু চৎকনি। থৌরম অসিনা রিলিজিয়স তুরিজম প্রমোৎ তৌনবা অমসুং লোকেল ইকনোমী, হোমস্তেশিং, তুরিজম বিজিনেসশিং অমসুং অতৈশিংবুসু থৌগৎনবা পান্দম থম্মি।

Prime Minister's Office
PM to Visit Uttarakhand on 6th March
PM to offer Prayers at the Winter Seat of Maa Ganga in Mukhwa
05 MAR 2025 11:18AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will visit Uttarakhand on 6th March. At around 9:30 AM, he will perform pooja and darshan at the winter seat of Maa Ganga in Mukhwa. At around 10:40 AM, he will flag off a trek and bike rally and also address the gathering at a public function in Harsil.
The Uttarakhand government has initiated a Winter Tourism programme this year. Thousands of devotees have already visited the winter seats of Gangotri, Yamunotri, Kedarnath, and Badrinath. The programme is aimed to promote religious tourism and boost the local economy, homestays, tourism businesses, among others.