প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী মার্চ ৫ দা থবক পীনবগী বজেত মতুংগী ৱেবিনার শরুক য়াগনি
মরুওইবা পান্দমশিং: মীয়ামদা শেন থাদবা, শেন্মিৎলোন অমসুং অনৌবা থবক পাংথোকপা
04 MAR 2025 5:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী মার্চ ৫ গী নুংথিল পুং ১:৩০ রোম তাবদা ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা থবক পীনবগী বজেত মতুংগী ৱেবিনার শরুক য়াগনি। ৱেবিনারগী মরুওইবা থিমশিংগী মনুংদা মীয়ামদা শেন থাদবা, শেন্মিৎলোন অমসুং অনৌবা থবক পাংথোকপা য়াওরি। থৌরম অদুদা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি।
থবক পীবা হায়বসি সরকারনা য়াম্না মরুওইবা লৌরিবা হিরমশিংগী মনুংদা অমনি। প্রধান মন্ত্রীগী পান্দমনা লমজিংদুনা, থবক ফংবা হেনগৎহন্নবা অমসুং থবক ফংনবা অনৌবা খুদোংচাবশিং পীনবা সরকারনা থবক কয়া পায়খৎলে। বজেত্ত লাউথোকখিবা ৱাফমশিং থবক ওইনা পাংথোক্নবা সরকার, উদ্যোগ, মহৈলোয়শঙ অমসুং মীয়ামগী মরক্ত পুন্না থবক তৌমিন্নবা ৱেবিনার অসিনা হেনগৎহনগনি। মীয়ামগী ফিবম ফগৎনবা, শেন-থুম চাউখৎনবা অমসুং অনৌবা থবক পাংথোকপা হেনগৎহন্নবা মরুওইবা পান্দম অমগা লোয়ননা, খন্ন-নৈনবা অসিনা তুংকোইনা অমসুং অপুনবা ওইনা চাউখৎমিন্নবা; তেক্নোলোজি অমসুং অতোপ্পা হিরমশিংদা লুচিংবা; অমসুং ২০৪৭ ফাওবদা বিকসিত ভারত অমগী পান্দম ফংনবা হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং মশা ফবা শীন্মি শেমগৎনবা লম্বী শেম্নবা পান্দম থম্লি।

Prime Minister's Office
PM to participate in Post-Budget Webinar on Employment on 5th March
Key themes: Investing in People, Economy, and Innovation
04 MAR 2025 5:09PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will participate in the Post-Budget Webinar on Employment on 5th March, at around 1:30 PM via video conferencing. The key themes of the webinar include Investing in People, Economy, and Innovation. Prime Minister will also address the gathering on the occasion.
Employment generation has been one of the key focus areas of the government. Driven by the vision of the Prime Minister, the government has taken multiple steps to promote job growth and generate greater avenues of employment. The webinar will foster collaboration among government, industry, academia, and citizens encouraging discussions to help translate the transformative Budget announcements towards the same into effective outcomes. With a key focus on empowering citizens, strengthening the economy, and fostering innovation, the deliberations will aim at paving the way for sustainable and inclusive growth; leadership in technology and other sectors; and a skilled, healthy workforce working towards realising the goal of Viksit Bharat by 2047.