ଉପରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ ସଚିବାଳୟ
୨୦୨୫ ଫେବୃଆରୀ ୨୨ରେ ମହାରାଷ୍ଟ୍ରର ଛତ୍ରପତି ସମ୍ୱାଜି ନଗର ପରିଦର୍ଶନ କରିବେ ଉପରାଷ୍ଟ୍ରପତି
ଡକ୍ଟର ବାବାସାହେବ ଆମ୍ବେଦକର ମରାଠୱାଡା ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟର ୬୫ତମ ସମାରୋହରେ ମୁଖ୍ୟ ଅତିଥି ଭାବେ ଯୋଗଦେବେ ଉପରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀ ଜଗଦୀପ ଧନଖଡ
ଉପରାଷ୍ଟ୍ରପତି ସମ୍ୱାଜି ନଗର ଏସବି କଲେଜରେ ସମ୍ବିଧାନ ସଚେତନତା ବର୍ଷ ଏବଂ ଅମୃତ ମହୋତ୍ସବର ମଧ୍ୟ ଉଦଘାଟନ କରିବେ
20 FEB 2025 11:03AM by PIB Bhubaneswar
୨୦୨୫ ଫେବୃଆରୀ ୨୨ରେ ମହାରାଷ୍ଟ୍ରର ଛତ୍ରପତି ସମ୍ୱାଜୀ ନଗରକୁ ଦିନିକିଆ ଗସ୍ତରେ ଆସିବେ ଉପରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀ ଜଗଦୀପ ଧନଖଡ। ଏହି ଗସ୍ତ ସମୟରେ ଉପରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀ ଜଗଦୀପ ଧନଖଡ ସମ୍ୱାଜୀ ନଗରରେ ଡକ୍ଟର ବାବାସାହେବ ଆମ୍ବେଦକର ମରାଠୱାଡା ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟର ୬୫ତମ ସମ୍ମିଳନୀରେ ମୁଖ୍ୟ ଅତିଥି ଭାବେ ଯୋଗଦେବେ। ସେ ସମ୍ୱାଜି ନଗରର ଏସବି କଲେଜରେ ସମ୍ବିଧାନ ସଚେତନତା ବର୍ଷ ଏବଂ ଅମୃତ ମହୋତ୍ସବଜେ ମଧ୍ୟ ଉଦ୍ଘାଟନ କରିବେ। ଶ୍ରୀ ଧନଖଡ ଏଲୋରାର ଗ୍ରୀଶ୍ନେଶ୍ଵର ମନ୍ଦିରରେ ପ୍ରାର୍ଥନା କରିବେ ଏବଂ ଏଲୋରା ଗୁମ୍ଫା (କୈଳାଶ ଗୁମ୍ଫା) ମଧ୍ୟ ପରିଦର୍ଶନ କରିବେ।

Vice President's Secretariat
Vice-President to visit Chhatrapati Sambhaji Nagar, Maharashtra on 22nd February, 2025
VP to be Chief Guest at the 65th Convocation of Dr. Babasaheb Ambedkar Marathwada University
VP to also Inaugurate the Constitution Awareness Year and Amrut Mahotsav at SB College, Sambhaji Nagar
20 FEB 2025 11:03AM by PIB Delhi
The Vice-President, Shri Jagdeep Dhankhar, will be on a one-day tour of Chhatrapati Sambhaji Nagar, Maharashtra on 22nd February, 2025.
During the visit, the Vice-President will preside as Chief Guest at the 65th Convocation of Dr. Babasaheb Ambedkar Marathwada University, Sambhaji Nagar, Maharashtra and will inaugurate the Constitution Awareness Year and Amrut Mahotsav at SB College at Sambhaji Nagar.
As part of his visit, Shri Dhankhar will also offer puja and take blessings at Grushneshwar Temple in Ellora and visit the Ellora Caves (Kailash Cave)