Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Smt. Rekha Gupta on taking oath as Delhi's Chief Minister
20 FEB 2025 1:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Smt. Rekha Gupta on taking oath as Chief Minister of Delhi. Shri Modi said that she has risen from the grassroots, being active in campus politics, state organisation, municipal administration and now MLA as well as Chief Minister.
The Prime Minister wrote on X;
“Congratulations to Smt. Rekha Gupta Ji on taking oath as Delhi's Chief Minister. She has risen from the grassroots, being active in campus politics, state organisation, municipal administration and now MLA as well as Chief Minister. I am confident she will work for Delhi's development with full vigour. My best wishes to her for a fruitful tenure.
@gupta_rekha”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রীমতি রেখা গুপ্তানা দিল্লীগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
20 FEB 2025 1:38PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রীমতি রেখা গুপ্তাবু দিল্লীগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মহাক্না গ্রাসরুৎতগী হৌরক্তুনা, কেম্পস পোলিতিক্স, স্তেৎ ওর্গনাইজেসন, ম্যুনিসিপাল এদমিনিস্ত্রেসনদা থৱায় য়াওনা শরুক য়াখি অমসুং হৌজিক্না এম.এল.এ. লোয়ননা মুখ্য মন্ত্রী অমা ওইরে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা ইখি;
“শ্রীমতি রেখা গুপ্তাজীবু দিল্লীগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌবদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্না গ্রাসরুৎতগী হৌরক্তুনা, কেম্পস পোলিতিক্স, স্তেৎ ওর্গনাইজেসন, ম্যুনিসিপাল এদমিনিস্ত্রেসনদা থৱায় য়াওনা শরুক য়াখি অমসুং হৌজিক্না এম.এল.এ. লোয়ননা মুখ্য মন্ত্রী অমা ওইরে। ঐহাক্না থাজৈ মদুদি মহাক্না মপুং ফানা কত্থোকপগা লোয়ননা দিল্লীগী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক থবক তৌরক্কনি। মহাক্কী অফবা তেনরগীদমক ঐহাক্না মঙোন্দা য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।
@gupta_rekha”