প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
যদি আপোনাৰ খোৱা-লোৱা সঠিক হয়, তেন্তে আপুনি নিজৰ পৰীক্ষা ভালদৰে দিব পাৰিব!: প্ৰধানমন্ত্ৰী
13 FEB 2025 7:27PM by PIB Guwahati
এই কথাৰ ওপৰত জোৰ দি যে সঠিক খোৱা-লোৱা আৰু ভাল টোপনিৰ জৰিয়তে পৰীক্ষাত উন্নত প্ৰদৰ্শন কৰাত সহায়ক হ’ব, প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সকলোকে কাইলৈ ‘পৰীক্ষা পে চৰ্চা’ৰ চতুৰ্থ এপিছোড চাবলৈ আহ্বান জনায়।
এক্সত শিক্ষা মন্ত্ৰালয়ৰ এটা পোষ্টৰ উত্তৰ দি, শ্ৰী মোদীয়ে কয়:
“যদি আপোনাৰ খোৱা-লোৱা সঠিক হয়, তেন্তে আপুনি নিজৰ পৰীক্ষা ভালদৰে দিব পাৰিব! ‘পৰীক্ষা পে চৰ্চা'ৰ চতুৰ্থ এপিছোড পৰীক্ষাৰ প্ৰস্তুতিৰ সময়ত খোৱা-লোৱা আৰু ভাল টোপনিৰ বিষয়ে হ’ব। কাইলৈ, ১৪ ফেব্ৰুৱাৰীত সোণালী ছভৰৱাল, ৰুজুতা দিৱেকৰ আৰু ৰেৱন্ত হিমতসিংকাই এই বিষয় সন্দৰ্ভত নিজৰ মত ব্যক্ত কৰা শুনক। #PPC2025 #ExamWarriors
@foodpharmer2”

Prime Minister's Office
If you eat right, you will be able to write your exams better!: Prime Minister
13 FEB 2025 7:27PM by PIB Delhi
Emphasising that eating right and sleeping well will help one write the exams better, the Prime Minister Shri Narendra Modi urged everyone to watch the 4th episode of Pariksha Pe Charcha tomorrow.
Responding to a post on X by Ministry of Education, Shri Modi said:
“If you eat right, you will be able to write your exams better! The 4th episode of ‘Pariksha Pe Charcha’ will be all about eating and sleeping well in the run up to exam prep. Listen to Shonali Sabherwal, Rujuta Diwekar and Revant Himatsingka share their views on this subject tomorrow, 14th February. #PPC2025 #ExamWarriors
@foodpharmer2”